"Παίζουν μπάλα" Ιερώνυμος και Τσιάρτας

Συνάντηση είχε σήμερα ο Βασίλης Τσιάρτας με τον Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την οποία ανακοινώθηκε ότι θα ιδρυθεί Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

NewsRoom 09/11/2017 | 18:12

Αφορμή της συνάντηση μάλλον στάθηκαν οι αναρτήσεις του Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος κατά την ψήφιση του νόμου για την ταυτότητα φύλλου είχε κάνει την ρατσιστική ανάρτηση: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα» Αυτή η δήλωση από την μια πλευρά προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια του κόσμου και από την άλλη τα θετικά σχόλια του Αρχιεπισκόπου «Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής. Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν».

Έτσι λοιπόν οι δύο ομοϊδεάτες κάθισαν στο τραπέζι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Τσιάρτας να ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση τονίζοντας πως «σέβομαι την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου να μην αλλοιωθεί η χώρα μας». Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τον κ. Τσιάρτα και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει μία συνεργασία μαζί του, ώστε να δημιουργηθεί μία ακαδημία ποδοσφαίρου της Αρχιεπισκοπής.

Δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Τσιάρτα να σχολιάσει τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ελληνική σημαία και το νόμο αλλαγής ταυτότητας φύλου. Ο κ. Τσιάρτας επεσήμανε ότι «η σημαία μας δεν είναι χαρτομάντιλο και στις εθνικές επετείους πρέπει να την κρατούν μόνο ελληνόπουλα», ενώ για το νόμο υπογράμμισε ότι «είμαι κατά των προκλήσεων. Είναι διαφορετικό το ποιος έχει πρόβλημα και ποιος θέλει να δημιουργήσει μία νέα τάξη πραγμάτων.

Διαβάστε ακόμη: Kρίμα Βασίλη Τσιάρτα