Newsroom

Newsroom

ΠΑ-ΣΟΚ και δέος στη Χαριλάου Τρικούπη

Η Θεοδώρα Τζάκρη άνοιξε την πόρτα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πασχίζει να την κλείσει και καλεί σε δηλώσεις νομιμοφροσύνης μπροστά στα…

Η Θεοδώρα Τζάκρη άνοιξε την πόρτα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πασχίζει να την κλείσει και καλεί σε δηλώσεις νομιμοφροσύνης μπροστά στα φαντασιακά σενάρια «αποστασίας» για να υπερκαλύψει τις φυγόκεντρες δυνάμεις της Χαριλάου Τρικοπύπη. Ως σαν να ονομάζεται αποστασία η ευθιξία και το βάρος της πολιτικής ευθύνης που καλούνται να έχουν οι βουλευτές την ώρα που ψηφίζουν νέα μέτρα που βαθαίνουν την εξαθλίωση της χώρας και του λαού. Ωστόσο με τις δηλώσεις νομιμοφροσύνης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με το ζόρι να συσπειρώσει το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη. Για αυτό το λόγο συγκαλεί την κοινοβουλευτική ομάδα για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην συνεδρίαση της ΚΟ ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να καλέσει πάντως την Τετάρτη τους βουλευτές να τοποθετηθούν και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μπροστά στις «πλαγιοκοπήσεις» που δέχεται το κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο βασικός πονοκέφαλος του Ευάγγελου Βενιζέλου προέρχεται για μία ακόμη φορά από τον πάλαι ποτέ παπανδρεϊκό, Θάνο Μωραΐτη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον «επίφοβους» του ΠΑΣΟΚ. Σε χθεσινές δηλώσεις του, τήρησε σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές της ηγεσίας, ιδίως για τη συνεργασία με την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

«Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ανάγκη ούτε «υποδείξεων», ούτε  «υψηλής προστασίας»  από κανέναν. Τα σενάρια αποστασίας δεν αφορούν (νυν και πρώην) βουλευτές οι οποίοι με τεράστιο πολιτικό κόστος αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για την χώρα από το 2009,  κάθε μέρα με κάθε τρόπο. Το έκαναν συνειδητά, άμεσα, πάντοτε και δεν χρειάστηκαν ούτε Ζάππεια, ούτε ταξίδια στο Τέξας. Τα σενάρια αφορούν αποκλειστικά τους διακινητές τους: Όσους δεν έχουν καμία πρόταση για την χώρα αλλά και όσους βολεύονται στον μνημονιακό αυτόματο πιλότο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά στο φόντο του δημοσιεύματος των Νέων, σύμφωνα με το οποίο έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα σενάρια διαδοχής του κ. Βενιζέλου… Ροντέο στη Χαριλάου Τρικούπη.

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

astynomikos ellada arthro

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελαφρά τραύματά τους

Ευθύμιος Λέκκας: Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε

Ευθύμης Λέκκας

Ευθύμιος Λέκκας: Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε

Αναφερόμενος στα ακραία φαινόμενα στην Ελλάδα , είπε ότι η κλιματική κρίση ουσιαστικά τεκμηριώνεται απόλυτα…