Newsroom

Newsroom

Όταν ο πλανητάρχης Τραμπ έκανε Ice Bucket Challenge με δυο μοντέλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

58247e6a1dc52449358b4821

Ως τηλεοπτική περσόνα, ο Τραμπ έγινε ιδιαίτερα αγαπητός σε κάποιους αλλά και αρκετά αντιπαθής σε κάποιους άλλους. Έτσι άλλωστε «δουλεύει» η «σόουμπιζ».

Όντας λοιπόν μια δημοφιλής φιγούρα των αμερικανικών τηλεοπτικών δρώμενων, δεν μπορούσε να μην λάβει μέρος στο Ice Bucket Challenge.

Για όσους δεν θυμούνται, το καλοκαίρι του 2014 το Ice Bucket Challenge ή αλλιώς ALS Ice Bucket Challenge «έσκασε» στο Youtube και κατέκλυσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το διαδίκτυο.

Μουσικοί, τραγουδιστές, πολιτικοί, επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο καθώς και εκατομμύρια καθημερινοί άνθρωποι, πήραν έναν κουβά, τον γέμισαν παγάκια και νερό και τον έριξαν πάνω τους. Εν συνεχεία, πρότειναν άλλους να κάνουν το ίδιο. Είχαν στη διάθεσή τους για να αποδεχτούν την πρόκληση ένα 24ωρο.

Πίσω από αυτό το «challenge» υπήρχε ένας σκοπός. Επρόκειτο για μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου όσον αφορά τη νόσο της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης (ALS). Η πρόκληση αυτή ενθάρρυνε τους ανθρώπους να κάνουν τη δωρεά τους σε ιδρύματα και οργανισμούς οι οποίοι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Φυσικά και η Ελλάδα δεν έμεινε πίσω. Πολλοί «διάσημοι» λούστηκαν, δίνοντας, όπως υποστήριξαν οι ίδιοι, το μήνυμά τους. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο περίπου 275 εκατομμύρια δολάρια. Η καμπάνια από πλευράς χρημάτων τουλάχιστον, μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επιτυχημένη.

Ο Τραμπ πήρε μέρος στο «challenge», αφού όπως λέει και στο παρακάτω βίντεο, τον προκάλεσαν όλοι!

Πήρε λοιπόν δυο μοντέλα, μάλιστα όχι οποιαδήποτε μοντέλα αλλά τη Μις ΗΠΑ και τη Μις Κόσμος, και της έβαλε να τον λούσουν με το παγωμένο νερό και τα παγάκια.

Πριν τον λούσουν με το κρύο νερό και τα παγάκια, ο Τραμπ αυτοσαρκάζεται λέγοντας πως εκείνοι που τον προκάλεσαν μάλλον ήθελαν να διαπιστώσουν αν φορά περούκα ή πρόκειτια για τα αληθινά μαλλιά του.

Τελικά, όπως θα δείτε, πρόκειται για τα δικά του μαλλιά.

Δείτε το βίντεο


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει