Οργή στο Twitter με την νέα γυναικοκτονία στην Νίκαια-Οι συμβουλές του Μπαλάσκα έχουν βρει εφαρμογή

Η νέα «γυναικοκτονία», στην Νίκαια δεν άργησε να γίνει ένα από τα πρώτα ως χάσταγκ, γεγονός που καταδεικνύει πως οι πολίτες δεν είναι πλέον πρόθυμοι να κλείσουν τα μάτια σε περιστατικά έμφυλης βίας.

Nikaia gynaikoktonia

Ακόμη μια γυναικοκτονία προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των τελευταίων ετών. Η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Νίκαια με θύμα μία 54χρονη γυναίκα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter με τους χρήστες να ζητούν και να απαιτούν τη νομική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία».

Μάλιστα η οργή των χρηστών ξεχειλίζει με αφορμή τη συμπεριφορά του δράστη μετά το έγκλημα, όταν και ο 50χρονος κάλεσε την αστυνομία, για να να έχει πιθανόν λιγότερα νομικά ελαφρυντικά, και θυμούνται τις «συμβουλές» που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, κυρίως από τον αστυνόμο συνδικαλιστή, Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος στο παρελθόν έχει αναφέρει πως όσο το νωρίτερο ομολογήσει το έγκλημά του ο δράστης, θα του αναγνωριστούν και περισσότερα ελαφρυντικά. Οι χρήστες  με καυστικό τρόπο τον θεωρούν ως ηθικά υπεύθυνο για την νέα περίπτωση έμφυλης βίας.

Η νέα «γυναικοκτονία», στην Νίκαια δεν άργησε να γίνει ένα από τα πρώτα ως χάσταγκ, γεγονός που καταδεικνύει πως οι πολίτες δεν είναι πλέον πρόθυμοι να κλείσουν τα μάτια σε περιστατικά έμφυλης βίας

 

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…