Newsroom

Newsroom

Με ονόματα μίλησε στις αρχές ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα – τι κατέθεσε για τον Ολυμπιακό

Την ένορκη κατάθεση του πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας η τηλεοπτική «Δίκη». Ο Σταμάτης Βελλής,…

vellis

Την ένορκη κατάθεση του πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας η τηλεοπτική «Δίκη». Ο Σταμάτης Βελλής, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα έχει καταθέσει στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ονόματα παραγόντων και διαιτητών που με τις παρεμβάσεις τους ευνοούν, σύμφωνα με τον ίδιο, συγκεκριμένες ομάδες, ενώ μίλησε και για την πολιτική δανεισμού παικτών από την πλευρά του Ολυμπιακού, η οποία δημιουργεί, όπως είπε, σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες που ωφελούνται.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί πεποίθηση μου είναι ότι η σωτηρία ή ο υποβιβασμός της ομάδας μου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την αγωνιστική της συμπεριφορά, αλλά κατά την άποψή μου από μια ομάδα ανθρώπων που διοικεί ουσιαστικά την ΕΠΟ και συγκεκριμένα από τους Κουρίδη, Παπακωσταντίνου, Προύντζο κ.α., οι οποίοι δίνουν εντολές σε διαιτητές, όπως τους Αμπάρκιωλη και Κάμπατξη κ.α., να ευνοήσουν συγκεκριμένες ομάδες» κατέθεσε ενόρκως ο κ. Βελλής και πρόσθεσε σχετικά με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός με την πολιτική του δανεισμού των παικτών , αν και νόμιμη, δημιουργεί σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες που ωφελούνται όπως ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης και ο Πανιώνιος. Το προηγούμενο καλοκαίρι μου προτάθηκε από τον Ολυμπιακό να αποκτήσουμε ως δανεικό πολύ γνωστό και ιδιαίτερα ικανό ποδοσφαιριστή που ανήκε στον Ολυμπιακό, καθώς και να προσληφθεί από τον Απόλλωνα προπονητής της επιλογής του Ολυμπιακού, παλιός παίκτης αυτής της ομάδας. Απέρριψα αυτές τις προτάσεις επειδή επιθυμούσα να αποφευχθεί σχέση εξάρτησης της ομάδας μου από τον Ολυμπιακό’».

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.