Newsroom

Newsroom

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το 11μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα

Η 29χρονη δήλωνε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι το βρέφος της κατέληξε στον παγωμένο Αλιάκμονα αφότου η ίδια «αφαιρέθηκε για χρόνο που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια»

αλιάκμονας

Ομολόγησε η 29χρονη μητέρα ότι πέταξε το 11μηνών βρέφος της από τον Αλιάκμονα ποτάμό.

Η 29χρονη μητέρα προχώρησε στην ομολογία του εγκλήματαοτς κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο παρουσία ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια φαίνεται να υποστήριξε ότι: «Θέλω να ανακαλέσω και να αλλάξω τη κατάθεση μου. Αυτά που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό».

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη δήλωνε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι το βρέφος της κατέληξε στον παγωμένο Αλιάκμονα αφότου η ίδια «αφαιρέθηκε για χρόνο που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια»

«Η κατηγορούμενη πριν έρθει ακόμα σε επαφή με το συνήγορό της, έχει δώσει την αυθόρμητη κατάθεση της. Ό,τι είπε τότε, αυτό συνεχίζει να υποστηρίζει μέχρι και αυτή την ώρα και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το κεφάλαιο της ανάκρισης δεν έχει ακόμη κλείσει. […] Αυτό που ισχυρίζεται αυτή η γυναίκα είναι ότι δεν είχε ποτέ ανθρωποκτόνο πρόθεση», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Αντώνης Μπιδέρης, δικηγόρος της 29χρονης μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών βρέφος της, πετώντας το στον Αλιάκμονα.

Ο κ. Μπιδέρης πρόσθεσε ότι αυτό που περιγράφει η 29χρονη «και είναι γνωστό ήδη σε εσάς, είναι ότι αφού έκανε μια βόλτα με το παιδί της σε εκείνο το μέρος που περιγράφεται στο φράγμα, το οποίο είναι ένας χώρος συνήθους ψυχαγωγίας των πολιτών της Βέροιας, κάποια στιγμή έπιασε το κινητό της στο χέρι, αφαιρέθηκε για χρόνο που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια, πάντως όχι για λεπτά, μιλάμε για δευτερόλεπτα και η επόμενη εικόνα που είχε ήταν το μωρό μέσα στα νερά του Αλιάκμονα».

Προφυλακίστηκε η 29χρονη

Προφυλακιστέα κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 29χρονη μητέρα του 11 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Η μητέρα φέρεται να επέμεινε στον ισχυρισμό της πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το κοριτσάκι που γέννησε και σήμερα θα γινόταν ενός έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα κρατηθεί στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Σοκάρει η περιγραφή του αστυνομικού που βρήκε το νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του αστυνομικού που ήταν παρών στην ανεύρεση του άτυχου βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα ποταμού.

Ο αστυνομικός μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS του Νίκου Ευαγγελάτου και ανέφερε τα κάτωθι:

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ 5 ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά.

»Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα.

»Αμέσως μας φώναξε. Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό.

»Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι, ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του.

»Όλοι μας σοκαριστήκαμε. Είμαστε και οι 5 πατεράδες μικρών παιδιών».

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…