Newsroom

Newsroom

Οι Τρικολόρ άφησαν τους Φούριας Ρόχας… στον τόπο

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις (αν όχι τη μεγαλύτερη) του φετινού Μουντομπάσκετ πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η Γαλλία, που…

france spain

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις (αν όχι τη μεγαλύτερη) του φετινού Μουντομπάσκετ πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η Γαλλία, που επικράτησε με σκορ 65-52 της διοργανώτριας Ισπανίας, αναγκάζοντας τους Φούριας Ρόχας στην πρώτη τους (και μοιραία) ήττα στη διοργάνωση.

Με κορυφαίους τους Ντιό και Ερτέλ (15 και 13 πόντοι αντίστοιχα), οι Τρικολόρ έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, εγκλωβίζοντας τα αστέρια των Ισπανών, που είχαν τραγικά ποσοστά ευστοχίας (20/62 σουτ εντός παιδιάς). Ενδεικτικό είναι ότι ο «μπόμπερ» Ναβάρο είχε 1/5 τρίποντα και 3/6 δίποντα, ενώ οι Μαρκ Γκασόλ, Ρίκι Ρούμπιο και Σερζ Ιμπάκα είχαν από 1/7 σουτ εντός παιδιάς.

Μοναδικός διασωθείς για τους Ισπανούς ήταν ο Παού Γκασόλ, με 17 πόντους (7/11 σουτ εντός παιδιάς) και 8 ριμπάουντ, αν και οι Γάλλοι κυριάρχησαν και στα ριμπάουντ, με τον Λοβέρν να «μαζεύει» 10 και τον Γκομπέρ 13.

Με τη νίκη αυτή, οι Τρικολόρ προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία, που στον άλλο προημιτελικό της Τετάρτης επικράτησε άνετα της Βραζιλίας.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.