Οι «Αταίριαστοι» τρόλαραν τον Ευαγγελάτο για το γραφικό στο Μπάκιγχαμ – Ανέβηκαν και αυτοί στο παλάτι (video)

Με αφορμή την... επίσκεψη του Ευαγγελάτου στο Μπάκιγχαμ η εκπομπή «Αταίριαστοι» αποφάσισαν να περάσουν και αυτοί μια βόλτα από εκεί

Αταιριαστοι

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει το χθεσινό… άραγμα του Νίκου Ευαγγελάτου στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ δίπλα απ’ τη βασιλική οικογένεια, με τα γραφικά της εκπομπής να το πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο και όπως είναι λογικό να κάνουν αρκετό κόσμο να ασχοληθεί με αυτά.

Απ’ το τρολάρισμα δεν απείχαν και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, οι γνωστοί σε όλους μας «Αταίριαστοι», οι οποίοι δείχνοντας τα χθεσινά πλάνα, αποφάσισαν να περάσουν και αυτοί μια βόλτα απ’ το παλάτι και να αράξουν όλοι μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Δεν ξέρουμε αν μπορούσαν από εκεί πάνω να δούνε το Πικαντίλι και το Μπιγκ Μπεν, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς το διασκεδάσαμε.

Δείτε το βίντεο:

Τώρα από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ «βγήκε» ο Ευαγγελάτος

Ο Νίκος Ευαγγελάτος συνηθίζει να παρουσιάζει τα θέματα της εκπομπής του, Live news,  συνοδεία γραφικών, τα οποία πολλές φορές γίνονται viral με χιουμοριστικά σχόλια, Μάλιστα συνηθίζει αυτά να είναι και ακραία…δείχνοντας πόσο μπορεί να τα κάνει και ρεαλιστικά

Το απόγευμα της Τρίτης όμως ξεπέρασε το εαυτό του, αφού «σκαρφάλωσε» στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ και τρούπωσε στη βασιλική οικογένεια!

Και όλα αυτά στην ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου, που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μάλιστα αφού αρχικά βρέθηκε πίσω από τον Βρετανό μονάρχη και τη βασίλισσα Καμίλα, στη συνέχεια έκανε και ένα περίπατο στα λοιπά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter έγινε ένας χαμός από τα σχόλια.

evaggelatos1evaggelatos2evaggelatos3

 

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας