Χυδαία επίθεση Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου: «Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι» (video)

Πρωτοφανής επίθεση με ανοίκειους χαρακτηρισμούς σε δημοσιογράφο από τον βουλευτή της ΝΔ γιατί διαφωνούσε με τις ερωτήσεις και τα σχόλια

markopoylos kalogeropoyloy

Ανοίκεια και χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος στη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου στα πλαίσια εκπομπής του Action 24.

Συγκεκριμένα, ενώ ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το αγροτικό η κα Καλογεροπούλου έκανε αυτό που το επάγγελμά της υπαγορεύει. Του υπέβαλε μία ερώτηση, με αφορμή τις καταλήψεις των φοιτητών που αντιδρούν στην ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων κατά παράβαση του Συντάγματος.

Έλα όμως που δεν του άρεσε η ερώτηση. Και προχώρησε σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της δημοσιογράφου. «Γιατί εξανίστασαι; Γιατί με διακόπτεις; Δεν κάνεις ερωτήσεις, τοποθετήσεις κάνεις»,  και συνέχισε τον  οχετό εναντίον της δημοσιογράφου λέγοντας: «Δημοσιογράφος δεν είσαι, γιουσουφάκι είσαι»

Ο βουλευτής της ΝΔ παρά την παρατήρηση του έτερου οικοδεσπότη Γιώργου Πιέρρου να ανακαλέσει επέμεινε: «δεν είναι δημοσιογράφος κάνει άλλο πράγμα» και συνέχισε την πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση:  «Είσαι με την κατάληψη και τον αναχρονισμό. Είσαι πολιτικό στέλεχος. Επιτίθεσαι συνεχώς σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ που έρχονται στην εκπομπή».

Υπενθυμίζεται ότι σφοδρές αντιδράσεις είχε προκαλέσει προ ημερών και η δήλωση του – ο οποίος είναι και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη – για «γουρλίδικη Επιτροπή»

Μετά και την νέα  πρωτοφανή επίθεση ο βουλευτής της ΝΔ επιβεβαίωσε με τον πιο απτό τρόπο την δυστοπική αντίληψη της ΝΔ και της κυβέρνησης για την Ελευθερία του Τύπου και δικαίωσε τον πάτο της χώρας στη θέση 107.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό