Θεοδωρόπουλος: "Δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού"

Μετά το ραντεβού με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, ο Mr Chipita έριξε τους τόνους σχετικά με το πλάνο σωτηρίας του συλλόγου

Τρεις περίπου ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, όπου παρουσίασε αναλυτικά το πλάνο σωτηρίας του για το σύλλογο.

Ο «Mr Chipita» δεν θέλησε να προκαλέσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας, γι’ αυτό και προτίμησε να ρίξει τους τόνους για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

«Έχει δοθεί υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Σήμερα κάναμε μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Κουβεντιάσαμε κι ως εκεί… Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα… Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας…», δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος κατά την αναχώρησή του από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Σε δέκα περίπου μέρες είναι προγραμματισμένο και νέο ραντεβού ανάμεσα στον Θεοδωρόπουλο και τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση του Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος αποκάλυψε πως ο κ Θεοδωρόπουλος έχει ήδη βρει άλλους τέσσερις συμπαίκτες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης (Κύπριος επιχειρηματίας).

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το