«Όχι» Μητσοτάκη στην πρόταση του Mega για debate λόγω… «σεβασμού» στους θεσμούς!

Η αγωνιώδης προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποφύγει την ευθεία αντιπαράθεση σε debate με τον βασικό του αντίπαλο προκαλεί πλέον άφθονο γέλιο

5751574 1

Πίσω από τη διακομματική επιτροπή και το debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών κρύβεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου για να αποφύγει τη συνάντηση του απερχόμενου πρωθυπουργού τε α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Debate: Πρόταση-βόμβα από το MEGA για τηλεμαχία Μητσοτάκη – Τσίπρα, άμεσο «ναι» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απορριπτική ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στην πρόταση του Mega για τη διεξαγωγή debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαιώνοντας τον φόβο και τον τρόμο του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας να συναντήσει κατά μόνας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην απάντησή του, ο Άκης Σκέρτσος επικαλείται τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής για το debate των έξι αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, παρότι η πρόταση για την τηλεμαχία μεταξύ Μητσοτάκη-Τσίπρα δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα.

«Η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που επιτίθεται κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρότι η πρόταση ήρθε από το Mega.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης» αναφέρει ακόμα ο Α. Σκέρτσος, κλείνοντας την απάντησή του με μία ακόμα πιο ειρωνική κατάληξη.

«Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική» αναφέρει συγκεκριμένα, την ώρα που ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν συνομιλεί παρά μόνο με τα άκρα, ενώ η αγωνιώδης προσπάθειά του να αποφύγει την ευθεία αντιπαράθεση με τον βασικό του αντίπαλο προκαλεί πλέον άφθονο γέλιο.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…