ΟΑΚΑ: Κανονικά η συναυλία των Coldplay όπως ανακοίνωσε ο (φαν του γκρουπ) Μητσοτάκης

Την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, δηλώνοντας ότι θα είναι και αυτός παρών!

coldplay 1

Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ, καθώς συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, μετά από το σοβαρό πρόβλημα με το στέγαστρο Καλατράβα. Αυτό σημαίνει, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία των Coldplay.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβούμενος…ότι θα έχει ακόμα μια κακή εικόνα διεθνώς η κυβέρνηση (σ.σ οι Coldplay έχουν εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο) μετά το πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, που “πλήγωσε” τον ελληνικό αθλητισμό, σε ανάρτηση του ανέφερε πως από τα τέλη Μαρτίου και το αργότερο μέχρι τα μέσα Απριλίου θα είναι ξανά διαθέσιμο το ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή αγώνων, αλλά και πολιτιστικών εκδηλώσεων

Το… κερασάκι το άφησε για το τέλος ανακοινώνοντας ότι θα παραστεί και ο ίδιος στην συναυλία, ενώ προχώρησε σε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, καθώς  ανέφερε ένα τραγούδι τους «And everything’s not lost…When you thought that it was over». Το ερώτημα πάντως που παραμένει είναι, δεν ξέρουμε αν δεν υπήρχε η συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος της εναλλακτικής ροκ μουσικής, εάν θα επαναλειτουργούσε το ΟΑΚΑ τόσο σύντομα…

Μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η οποία αναφέρει σχετικά με τη διεξαγωγή των συναυλιών:

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό».

Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»-Καταγγελία γιατρών: «Κάνουμε πολεμικού τύπου ιατρική»

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.