"Θα γελάσουμε σήμερα…"

Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, στην οποία η προϊσταμένη του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ, Κατερίνα Πολύζου, αρνείται να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα μελών της πλειοψηφίας, επικαλούμενη το δικαίωμα σιωπής ενός κατηγορούμενου παρότι η ίδια δεν διώκεται για καμία υπόθεση που αφορά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

587cc6b31dc524181d8b48d4

του Άγγελου Προβολισιάνου

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, μετά την ένταση μεταξύ Μηταράκη – Θεοφύλακτου με φόντο την καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συνεννόηση μεταξύ της εξεταζόμενης και βουλευτών της ΝΔ, μέλος της Επιτροπής μας περιέγραψε το εξής γεγονός από τη συνεδρίαση:

«Λέει ο Λάππας στη μάρτυρα ότι δεν έχει υπογράψει τις 23 προσλήψεις που έγιναν επί Γεωργιάδη και πετάγεται βουλευτής της ΝΔ και λέει: “τις έχει πληρώσει όμως…”. Και η μάρτυρας απάντησε αμέσως μετά πως… τις έχει πληρώσει αυτές τις προσλήψεις και γι’ αυτό δεν μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα του Λάππα». 

Η περιγραφή αυτή αποτυπώνει πλήρως την φράση με την οποία ξεκίνησε την αφήγησή του το μέλος της Εξεταστικής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα γελάσουμε σήμερα…».

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.