Newsroom

Newsroom

Ο "Ζορμπάς" του Βόλου στο Γκίνες!

Ο «Ζορμπάς» έγραψε ιστορία μπαίνοντας στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Για πέντε λεπτά 5.614 άτομα χόρεψαν στην παραλία του Βόλου…

Ο «Ζορμπάς» έγραψε ιστορία μπαίνοντας στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Για πέντε λεπτά 5.614 άτομα χόρεψαν στην παραλία του Βόλου τη νύχτα της 31ης Αυγούστου του 2012, υπό τους ήχους του Μίκη Θεοδωράκη και του θρυλικού Ζορμπά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Ρόδος με 1.650 χορευτές. Οι συμμετέχοντες ήταν εθελοντές από όλη τη Θεσσαλία, ηλικίας 14 ως 89 χρόνων και χόρεψαν συρτάκι φωνάζοντας «Ζήτω η Ελλάδα», ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των εθελοντών-ομαδαρχών και της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου. Μεταξύ των 5.614 χορευτών, βρέθηκαν και οι νεανίδες της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης με τον προπονητή τους, αφού βρίσκονται ήδη στην πόλη, επ’ αφορμή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που θα φιλοξενηθεί στον Βόλο. Την εκδήλωση κατέγραψαν διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα υπό το βλέμμα των επιτηρητών της επιτροπής Γκίνες.

Επικεφαλής της διοργάνωσης ήταν ο Κώστας Χαλέβας, ως πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, με την συνεργασία υπηρεσιών του πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής Αυτοδιοίκησης και την συνδρομή του Απόστολου Αθανασού, ως προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας.

Δείτε το βίντεο:


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.