Newsroom

Newsroom

«Είναι προνόμιο που είμαστε Έλληνες»… Ο Θεοχάρης προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το «μεγαλείο της ελληνικής ψυχής»

Κωμικοτραγικές σκηνές σήμερα στη Σαντορίνη από τον υπουργό Τουρισμού που κατάφερε να ξεπεράσει σε γραφικότητα το χθεσινό show του πρωθυπουργού

w14

Μέρα δεύτερη σήμερα της αντιαισθητικής κυβερνητικής προπαγάνδας γύρω από τον τουρισμό. Το σκηνικό το ίδιο, η «μαγευτική» Σαντορίνη, πρωταγωνιστής όμως αυτή τη φορά ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Και όπως κάθε δευτεραγωνιστής, υπερέβαλλε ευατόν μπας και καταφέρει και κλέψει την παράσταση…

Η επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού καθώς και οι εξειδικευμένες πρωτοβουλίες που έχει σχεδιάσει το υπουργείο Τουρισμού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα από τη Σαντορίνη ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. «Αυτό το Σαββατοκύριακο επανεκκινούμε το ελληνικό καλοκαίρι, τον ελληνικό τουρισμό. Βάζουμε και πάλι μπροστά την πιο σημαντική παραγωγική μηχανή της χώρας», επισήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού, ενώ προσέθεσε ότι «δίνουμε τέλος με μεθοδικό και πειστικό τρόπο, στην αγωνία των 700 χιλιάδων εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο. Δίνουμε έμπρακτα και με συγκεκριμένα μέτρα απαντήσεις  στην αγωνία χιλιάδων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών».

Αφού λοιπόν ξεκινώντας ο υπουργός επιδόθηκε σε ωμή κοροϊδία των εργαζομένων του τουρισμού, στη συνέχεια επιστρατεύτηκαν τα γνωστά εθνικο-πατριωτικά αφηγήματα της κυβέρνησης για το μεγαλείο των Ελλήνων.

Ο υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την  βαθιά του συγκίνηση που είναι μέρος αυτής της, εθνικής προσπάθειας. «Νιώθω ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό που ξεκινάμε σήμερα. Είναι στ’ αλήθεια μια ιστορική στιγμή. Από τη Σαντορίνη ανοίγουμε και πάλι τον ελληνικό τουρισμό, με απόλυτη ασφάλεια για τουρίστες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, για κάθε άνθρωπο που εμπλέκεται στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας», ανέφερε.

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι αν δεν είχαν προηγηθεί οι προσπάθειες, ακόμη και οι θυσίες, όλων των Ελλήνων κατά την περίοδο έξαρσης της πανδημίας, «δεν θα μπορούσαμε σήμερα να προχωρούμε σε μια νέα και κρίσιμης σημασίας αρχή». «Σήμερα επενδύουμε στον τουρισμό το εθνικό κεφάλαιο της ομοψυχίας, της πειθαρχίας και της σοβαρότητας που επέδειξε ο ελληνικός λαός και οπωσδήποτε η ελληνική κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», επισήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού, ανοίγοντας με ασφάλεια τον ελληνικό τουρισμό, επιβεβαιώνουν το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής, την προσαρμοστικότητα και το πάθος για ζωή και δημιουργία. «Κάνουμε την κρίση ευκαιρία αναγέννησης. Γιατί, εν τέλει, δεν είναι τύχη που ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου, ούτε είναι θέμα τύχης που οι Έλληνες τα καταφέραμε με την πανδημία καλύτερα από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και ολόκληρου του πλανήτη. Είναι προνόμιο που είμαστε Έλληνες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο καθήκον και η πιο σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον όλων μας», κατέληξε ο κ. Θεοχάρης.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…