Πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε… ομελέτα! Τα αυγά τηγανίστηκαν μόνο από τη ζέστη.
30/06/2017, 15:49
Ο Σπύρος Σούλης τηγάνισε ομελέτα στο μπαλκόνι του μόνο με την βοήθεια του καυτού ήλιου (BΙΝΤΕΟ)
Με την θερμοκρασία να φτάνει τους 45 βαθμούς ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξει ο Σπύρος Σουλής ότι στο μπαλκόνι του μπορεί να τηγανίσει αυγό μόνο με την βοήθεια του καυτού ήλιου .