Newsroom

Newsroom

Ο "σοβαρός" νεοφιλελεύθερος Γιάννης Κουτσομύτης φαντασιώνεται πραξικοπήματα

Ο Γιάννης Κουτσομύτης γνωστός οπαδός των «Μένουμε Ευρώπη» και υπέρμαχος κάθε νεοφιλελεύθερης πολιτικής ξαναχτυπά κι επιβεβαιώνει τις συγγενικές σχέσεις πρώτου βαθμού μεταξύ νεοφιλελευθερισμού και φασισμού.

5a50dcc31dc5244e378b4596

Ξεπερνώντας ακόμα και την δήθεν πολιτική ορθότητα που επικαλούνται οι νεοφιλελεύθεροι αυτή τη φορά καλεί σχεδόν σε πραξικόπημα, μέσω facebook.

Θέλοντας να εκφράσει την διαφωνία του με την κυβερνητική πολιτική δεν δίστασε να ισχυριστεί πως «δεν επαρκεί η Δημοκρατία για να απαλλαγεί η χώρα από αυτούς ανθρώπους», αλλά όπως προτείνει: «Απαιτούνται δραστικά μέτρα».


Μετά από λίγα λεπτά κι αφού τα τανκς που φαντασιώθηκε δεν βγήκαν στους δρόμους ο Κουτσομύτης κατέβασε την παραπάνω ανάρτηση κι έστρεψε τα παραληρηματικά του βέλη προς την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα.

«Της έχει εξηγήσει κάποιος οικείος της κυρίας Μπαζιάνα πως κατέληξε η Έλενα Τσαουσέσκου μετά τη συνδυαστική κατάληψη κυβέρνησης και εξουσίας;», έγραψε αναφερόμενος στην σύντροφο του πρωθυπουργού.

Για να διευκρινήσει αργότερα, σε σχόλιο ακριβώς από κάτω: «Η ανάρτηση έχει δυο αναγνώσεις. Η Έλενα κατέληξε όπως κατέληξε -και- διότι κατέλαβαν μαζί κυβέρνηση και εξουσία αυτοί τους οποίους δυνάστευσε».


Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…