Newsroom

Newsroom

Ο "προεδρικός" στόλος οχημάτων του Ντόναλντ Τραμπ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαψεύδοντας όλες τις δημοσκοπήσεις που ήθελαν τη Χίλαρι Κλίντον στον αμερικανικό προεδρικό θώκο, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επίσημα ο νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

5822faf21dc52436018b461f

Ο νέος κάτοικος του Λευκού Οίκου, συγκεντρώνει 289 εκλέκτορες ενώ η Χίλαρι Κλίντον 218. Στις ψήφους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει λάβει το 47,7% των ψήφων, ήτοι 58.520.037, ενώ η Χίλαρι Κλίντον το 47,5%, ήτοι 58.324.495.

Ο Ρεμπουμπλικάνος πρόεδρος που αντικαθιστά τον Δημοκράτη Μπαράκ Ομπάμα θα «απολαμβάνει» τις μετακινήσεις του με το… τέρας (The Beast).

Πρόκειται για την προεδρική λιμουζίνα, ένα κινούμενο ουσιαστικά κάστρο.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος θα παραλάβει και την καινούργια, ακόμα πιο εξελιγμένη και ασφαλή γενιά του The Beast, αλλά στην περίπτωση του Donald Trump αυτό δεν είναι βέβαιο πως θα τον αφήσει ικανοποιημένο.

Σύμφωνα με το cnn, ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος έχει στην ιδιοκτησία του μια μεγάλη συλλογή ακριβών αυτοκινήτων όλων των τύπων που καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Οι δύο κατηγορίες πάντως τις οποίες δείχνει να προτιμά είναι οι λιμουζίνες και τα σούπερ σπορ μοντέλα. Έτσι έχει δύο Rolls Royce, μια σύγχρονη Phantom και μια κλασική Silver Cloud του 1950, καθώς και μια Mercedes S600 μαζί με μια Maybach, οι οποίες φυσικά είναι εξοπλισμένες με ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Η συλλογή των σπορ μοντέλων περιλαμβάνει μια Lamborghini Diablo, μια Ferrari χωρίς όμως να είναι γνωστό ποια συγκεκριμένα, μια σπάνια Mercedes SLR ΜcLaren, καθώς και ένα Chevrolet Camaro, που έχει την εμφάνιση του pace car του αγώνα της Indianapolis του 2011.

Παράλληλα ο Donald Trump δείχνει να προτιμά και τις Cadillac -Cadillac πάντως είναι και η προεδρική λιμουζίνα- μιας και έχει τη ρετρό πια Allante που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ήταν ότι πιο ακριβό είχε στη γκάμα η αμερικάνικη μάρκα κύρους (μάλιστα το πλαίσιο και το αμάξωμά της κατασκευάζονταν στην Ιταλία από τον Pininfarina και μεταφέρονταν αεροπορικής στις ΗΠΑ για τα περαιτέρω) και μια θηριώδη Escalade

Ανάμεσα στα παραπάνω το φουλ ηλεκτρικό και αρκετά μικρό Tesla Roadster δείχνει εκτός αυτοκινητικής λογικής Trump, αλλά ίσως με αυτό να θέλει να δείξει το οικολογικό του προφίλ.












Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…