Ο Ποτσέπης διαβάζει Αυγή(!) και «κράζει» Μητσοτάκη για... πόθεν έσχες και ακίνητα

Να ένας τίτλος που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα γράφαμε... - Δείτε το video

NewsRoom 02/08/2021 | 19:14

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψουμε το παρακάτω βίντεο. Μια από τις πιο καλτ προσωπικότητες της trash TV των τελευταίων ετών, ο Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος προκάλεσε κύμα αντιδράσεων όταν διορίστηκε ως συνοριοφύλακας, πλέον έχει βγει στα «χαρακώματα» βάζοντας στο στόχαστρο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο στο οποίο απευθυνόταν σε έντονο ύφος προς κάποιον που χαρακτήριζε «γκαντεμόσαυρα, γουρλωμάτη», χωρίς να τον κατονομάζει. Ωστόσο, οι ανώτεροί του θεώρησαν ότι αναφερόταν στον πρωθυπουργό (γιατί αλήθεια; ) και ο Τάσος Ποτσέπης βγήκε σε διαθεσιμότητα. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι αναφερόταν σε κάποιον φίλο του και όχι στον πρωθυπουργό, όμως δεν φάνηκε να πείθει τους ανωτέρους του.

Σήμερα πάντως, ο Ποτσέπης επανήλθε, αυτή τη φορά αναφερόμενος στον «αξιαγάπητο κ. Μητσοτάκη», για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρανόησης. Στο βίντεο λοιπόν, ο Ποτσέπης επικρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς σύμφωνα με την πηγή του, την ιστοσελίδα avgi.gr (ναι, καλά διαβάσατε), ο πρωθυπουργός έχει στην κατοχή του 36 ακίνητα.

«Μπράβο σας και να τα χαίρεστε! Εγώ που είμαι σε διαθεσιμότητα και έχω το νοίκι, έχω το σούπερ μαρκετ, τα καύσιμα, το τηλέφωνο, το νερό, το ρεύμα, πώς θα τα βγάλω πέρα;», αναρωτιέται σε έντονο ύφος ο πρώην σταρ της εγχώριας trash tv και μετέπειτα... συνοριοφύλακας.

Ωστόσο, το ξέσπασμα κατά του Μητσοτάκη συνεχίζεται: «Βλέπω στο σκονάκι που έχω σημειώσει ότι έχετε υπολοιπόμενο χρέος 1.320.354 ευρώ και 74 cents. Είστε ολόκληρος πρωθυπουργός και χρωστάτε 1,5 εκατομμύριο. Ενώ εγώ από τα απλά λαϊκά στρώματα χρωστάω μηδέν ευρώ - κουλούρι!».

Τα σχόλια είναι πραγματικά αδύνατο να τα κάνουμε εμείς. Τα αφήνουμε εξ' ολοκλήρου στους αναγνώστες, μαζί με το βίντεο του Τάσου Ποτσέπη.