Newsroom

Newsroom

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε δώσει φακελάκι

Θα μπορούσε ποτέ ο Οσάμα Μπιν Λάντεν να δώσει «φακελάκι» σε υπάλληλο πολεοδομίας προκειμένου να τακτοποιήσει δική του υπόθεση; Και…

Θα μπορούσε ποτέ ο Οσάμα Μπιν Λάντεν να δώσει «φακελάκι» σε υπάλληλο πολεοδομίας προκειμένου να τακτοποιήσει δική του υπόθεση; Και όμως, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανέφερε στο προσωπικό του ημερολόγιο, είχε δωροδοκήσει υπάλληλο της πακιστανικής πολεοδομίας, προκειμένου να του επιτραπεί να χτίσει το «οχυρό» του στο Αμποταμπάντ, όπου εντοπίστηκε τελικά και σκοτώθηκε από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις πέρσι τον Μάιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπάλληλος έλαβε 50.000 ρουπίες, δηλαδή περί τα 515 δολάρια ώστε να εγκρίνει την οικοδομική άδεια του οχυρωμένου σπιτιού στην πόλη Αμποταμπάντ, στο βόρειο Πακιστάν.

Το ημερολόγιο του Μπιν Λάντεν είχε ξεχαστεί μέσα στο κρησφύγετό του. Οι αμερικανοί στρατιώτες είχαν καταφέρει να πάρουν μαζί τους έγγραφα, σκληρούς δίσκους και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σήμερα βρίσκεται στα χέρια των πακιστανικών αρχών.

Να σημειωθεί ότι το σπίτι του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα κατεδαφίστηκε φέτος καθώς εκφράζονταν φόβοι ότι μέλη και συμπαθούντες της οργάνωσης θα το μετέτρεπαν σε χώρο ιερού προσκυνήματος.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.