Ο Νίκος Παππάς αποκαλύπτει: «Κάτι μεσολάβησε και παραιτήθηκε ο Τσίπρας» (video)

Στο τι έγινε και αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς

profile player 960x540 23

Όσο πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, όλο και περισσότερο ακούγεται το όνομα του Αλέξη Τσίπρα και τα σενάρια για την παραίτηση του στις 29 Ιουνίου απ’ την προεδρία του κόμματος.

Για τα παραπάνω αναφορά έκανε με δηλώσεις του στην κάμερα του Action 24 ο Νίκος Παππάς. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι για να παραιτηθεί ο πρώην πρωθυπουργός κάτι μεσολάβησε, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν γνωρίζει το τι.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Δεν γνωρίζω τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην παραίτηση. Ενώ την Κυριακή το βράδυ έκανε δήλωση ότι θα ξαναθέσει τον εαυτό του στην κρίση του κομματικού σώματος, την Πέμπτη ανακοίνωσε την παραίτησή του. Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε, είναι ιστορικό ερώτημα. Κάτι μεσολάβησε όμως αλλά δεν ξέρω τι».

Όσον αφορά τη στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, είπε ότι θεωρεί ότι θα ήταν ένας άξιος πρόεδρος, ενώ τόνισε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του ως αρχηγό της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης θα είναι ένας άξιος πρόεδρος. Θα κινητοποιήσει κόσμο απ ‘όλη την Ελλάδα. Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. Μια χαρά εκπροσωπείται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Δεν θα μας βλάψει είτε η μία, είτε η άλλη επιλογή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στελέχη με επάρκεια και αξιοσύνη. Ο Σωκράτης Φάμελλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…