O Moυτσινάς δεν έκανε καμιά αναφορά για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη και εξηγεί το γιατί

«Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, αλλά...»

Screenshot 3 1

Την απόφαση του να μην ασχοληθεί με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε και ο ίδιος «μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, αλλά δεν γίνεται να ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν».

Να σημειωθεί πως παρά την αμφιλεγόμενη στάση του παρουσιαστή και συνολικά της εκπομπής για το συγκεκριμένο, ο Νίκος Μουτσινάς έχει δώσει σοβαρά και αρκετά θετικά «δείγματα γραφής» για τέτοια ζητήματα.

Στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής, ο παρουσιαστής εξήγησε πως η εκπομπής έχει άλλη θεματολογία καθώς πρόκειται για μια καθαρά σατιρική και ψυχαγωγική εκπομπή.

«Αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή, όχι οι άνθρωποι, αλλά η εκπομπή. Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, το καταλαβαίνω αλλά δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι, γιατί δεν μπορούμε… Γιατί δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια.

Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα. Υπάρχουν οι ειδικοί που δεν είναι στην τηλεόραση και ας ασχολείται η τηλεόραση με αυτά τα θέματα. Να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις. Οπότε εμείς το γνωστό υπνωτικό για δυο ώρες.

Θέλω να το πω γιατί και γω παρακολουθώ τι γίνεται και όντως έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού. Θες ρε παιδί μου γιατί αυτό που συμβαίνει σε αγγίζει; Γιατί μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον που γνωρίζεις; Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα τη στιγμή που του συμβαίνει όλο αυτό;Έχουμε γίνει όλοι έτσι κι αλλιώς ντετέκτιβ και τα πράγματα είναι μπερδεμένα», ανέφερε αναλυτικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…