Newsroom

Newsroom

O Mητσοτάκης λέει όχι σε πρόωρες εκλογές αλλά στη ΝΔ κάνουν… σεμινάρια Εκλογικής Ετοιμότητας

Ποιον να πιστέψεις; Το κόμμα ή τον πρόεδρο;

5589875

Όλοι λογικά θυμόμαστε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ  πριν το καλοκαίρι και τη ρήση πως  δεν ψάχνει δημοσκοπικό ξέφωτο για πρόωρες εκλογές.

Τώρα πώς γίνεται ο πρωθυπουργός να αποκλείει κάθε σενάριο για πρόωρες κάλπες και στη Νέα Δημοκρατία να προετοιμάζονται για το ακριβώς αντίθετο;; Μόνοι αυτοί ξέρουν…

Προσπερνώντας τις δεσμεύσεις του Κυριάκου για εξάντληση της τετραετίας οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ σηκώνουν τα μανίκια, ετοιμάζονται για εκλογές και μάλιστα προχωρούν σε σεμινάρια Εκλογικής Ετοιμότητας. Μακάρι να ξέραμε βέβαια τι ακριβώς θα διδαχτούν τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ σε αυτά τα σεμινάρια.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως αναθερμαίνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές μετά το καλοκαίρι.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, λοιπόν, με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως:

Επαναρχίζει μετά από εβδομαδιαία διακοπή ο Γ’ Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Το δέκατο τρίτο κατά σειρά σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας , στην πόλη μας με τη συμμετοχή στελεχών από τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Πάτρας.