Ο Μίλτος Πασχαλίδης κυκλοφορεί τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Μίλτος Πασχαλίδης στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης» που μίλησε στον γνωστό ηθοποιό Πάνο Βλάχο.

NewsRoom 05/03/2020 | 14:38

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στον νέο δίσκο που ετοιμάζει και κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα με στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Άλκη Αλκαίου και του Οδυσσέα Ιωάννου. «Έχω και τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου πριν φύγει, το ένα το λέμε ντουέτο. Αυτό είναι λίγο δύσκολο συναισθηματικά, αλλά ο Θάνος θα ήθελε να πηγαίνουμε μπροστά και να γελάμε. Ούτε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ούτε ο Θάνος Μικρούτσικος, θα ήθελαν μεμψιμοιρίες και τέτοια. Τους θυμόμαστε, λέμε τα τραγούδια τους».

Ο Πασχαλίδης είπε ότι ο δίσκος περιέχει εννέα τραγούδια από τα οποία τα δύο ερμηνεύει σε ντουέτο με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από καρκίνο στις 28 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Γιώργος Νταλάρας είναι μερικοί από αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε ο Μίλτος Πασχαλίδης για να δημιουργήσει τον νέο του δίσκο.