Ο Κυριάκος αγχώνεται για την εικόνα των πανεπιστημίων και όχι για τα αίσχη της ΔΑΠ σε αυτά

Ανήσυχος για την εικόνα των Πανεπιστημίων παρουσιάστηκε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Facebook, αλλά ούτε πριν αναλάβει την ηγεσία του κόμματος, πόσο μάλλον τώρα που την ανέλαβε, το θυμικό του δεν ταράχτηκε από τα εκατοντάδες αίσχη της ΔΑΠ στα κατά τόπου πανεπιστημιακά ιδρύματα.

5947eb891dc524437a8b46fe

Ένας πολύ καλός φίλος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα το Μετσόβιο Πολυτεχνείο για να δώσει μια διάλεξη, του έστειλε φωτογραφίες από τον περιβάλλοντα χώρο του Πολυτεχνείου. Όπως παραθέτει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ στο Facebook, «του έκανε εντύπωση που τόσοι καλοί φοιτητές αποφοιτούν από ένα τόσο άθλιο περιβάλλον», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντά με το γνωστό καταστροφολογικό αφήγημα περί ακραίας εγκληματικότητας και βίας στα Πανεπιστήμια της χώρας. 

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σταμάτησε να «διαφημίζει» τα πανεπιστημιακά ιδρύματα τόσο στο φίλο του από την Αμερική όσο και δημοσίως, χαρακτηρίζοντας τους βανδαλισμούς, τους ξυλοδαρμούς και τις κλοπές «φυσιολογική κατάσταση». Μάλιστα, σ’ αυτό το τρομολαγνικό κοκτέιλ -που έπρεπε να τ’ ακούσει και ο φίλος από την Αμερική- δεν έλειπε και η λάθος διατύπωση του ζητήματος του ασύλου. «Την ίδια στιγμή, το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να καταργήσει ότι έχει απομείνει από το πανεπιστημιακό άσυλο» έγραψε όχι σε μια κρίση ειλικρίνειας, αλλά βραδύνοιας αφού η ΝΔ επιθυμεί το «ξήλωμα» του πανεπιστημιακού ασύλου. 

Η ανάρτηση:


Όλα αυτά τα χρόνια, η κοινή γνώμη έχει γίνει μάρτυρας στις εκάστοτε αισχρότητες της νεολαίας της ΝΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μέσα αλλά και έξω από τους πανεπιστημιακούς χώρους. Δίχως συνυπολογίζουμε το ανεξήγητο φαινόμενο της ύποπτης αλλά παράλληλα άρτιας πληροφόρησης που έχει η συγκεκριμένη φοιτητική παράταξη σε διάφορα πανεπιστήμια για τα θέματα κατά τη διάρκεια των εξεταστικών περιόδων, η συνδικαλιστική (;) συνεισφορά της επικεντρώνεται στην διοργάνωση εκδηλώσεων με σεξιστικό διαφημιστικό υλικό, ενώ η παρουσία στα αμφιθέατρα χαρακτηρίζεται από γυναικείες κούκλες με «εξαρτήματα» στο στόμα και φόντο κρεμασμένα πράσινα κοτόπουλα. 

Ιδού ένα απτό δείγμα εκκόλαψης της φιλελεύθερης αριστείας:


Μερικές φιλελεύθερες αφίσες ΔΑΠίτικων events με άκρατο σεξιστικό στοιχείο:





Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ήρθε στη δημοσιότητα καταγγελία κατά μελών της ΔΑΠ στη σχολή Νομικής στην Κομοτηνή, σύμφωνα με την οποία οι… φιλελεύθεροι νεολαίοι κινήθηκαν επιθετικά σε βάρος πολιτικών τους αντιπάλων με υβριστικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς, όπως επίσης με χειρονομίες και με παντός είδους πρακτικές χούλιγκαν. Μάλιστα, οι τραμπουκισμοί κατεγράφησαν, αλλά ο κ. Μητσοτάκης δεν ψέλλισε λέξη για τους νεολαιίστικους κουτσαβακισμούς της ΔΑΠ.

Δείτε το βίντεο:

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…