Newsroom

Newsroom

Ο καταραμένος όφις της Εύας

Όσοι γνωρίζουν την πολιτική ιστορία της Εύας Καιλή,υποστηρίζουν πως η αντιπάθειά της στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε από την…

Όσοι γνωρίζουν την πολιτική ιστορία της Εύας Καιλή,υποστηρίζουν πως η αντιπάθειά της στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε από την συμπεριφορά του απέναντί της, όταν αποφάσισε να πολιτευτεί. Η νεαρή τότε Εύα, είχε δώσει την εκλογική μάχη με το ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να συγκεντρώσει πολλούς ψήφους στη Θεσσαλονίκη. Το αν θα εκλεγόταν σχετιζόταν με το αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα διάλεγε ως έδρα του την Θεσσαλονίκη όπου ήταν υποψήφιος ή όχι. Παρότι την εποχή εκείνη μιλούσε για την ανάγκη της προώθησης των νεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να γίνει βουλευτής Θεσσαλονίκης αφήνοντας την Εύα Καιλή εκτός Βουλής. Η νεαρή υποψήφια, έμαθε τότε την είδηση από τα Μέσα Ενημέρωσης, αφού όπως έλεγε, ο Παπανδρέου δεν έκανε τον κόπο να της τηλεφωνήσει και να της πει τι επιλέγει.
Σε όλες τις εσωκομματικές μάχες, η Εύα Καϊλή ήταν σταθερά εναντίον του Παπανδρέου και χρεώθηκε στην ομάδα Βενιζέλου. Η Καϊλή κατάφερε να εκλεγεί τελικώς το 2007 και το 2009. Στις εκλογές του 2012 η Καϊλή βγήκε πρώτη σε ψήφους στη Θεσσαλονίκη. Δεν βγήκε όμως βουλευτής γιατί ο Βενιζέλος επέλεξε ως αρχηγός κόμματος, να κάνει ό,τι και ο Παπανδρέου. Να διαλέξει δηλαδή να είναι βουλευτής Θεσσαλονίκης, πετώντας έξω την Εύα Καϊλή. Για τραγική ειρωνία επέλεξε επίσης να συμπεριφερθεί όπως ο προκάτοχός του. Να μην ενημερώσει την Καϊλή και να το μάθει από τα ΜΜΕ. Ο καταραμένος όφις της πολιτικής και των παιχνιδιών της, έφαγε τελικώς την Εύα. Θα μου πείτε τώρα πλέον θα φάει μαύρο φίδι και τον Βενιζέλο, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Το συμπέρασμα είναι πως η Εύα είχε φίδι στον κόρφο της. Και κάπως…εύσωμο.


Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…