Ο Χριστοφοράκος είχε μούσι, δεν ήταν… φλώρος

Ο Θοδωρής Κοτσαρίνης, σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε.

*** Το καθεστώς συνέλαβε τον επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο. Ντόρα λείπεις!

*** Αν δεν κυβερνούσαν οι “Μαδούροι”, τώρα ο καινοτόμος εντρεπρενέρ, θα βρισκόταν ήδη σε ένα ωραιότατο τριάρι στο Μόναχο.

*** Η οικογένεια Μητσοτάκη λέει, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Αιτία; To δημοσίευμα του Documento που αποκαλύπτει τη στενή σχέση του ανιψιού -και μετακλητού στο γραφείο- του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αριστείδη Φλώρο. Να μη ξέρεις από πιο σύννεφο να πρωτοπέσεις δηλαδή.

*** Εγώ πάντως πιστεύω στις συμπτώσεις. Λίγες ώρες πριν το Documento αποκαλύψει πως η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε, είναι αποσπασμένη στη ΝΔ, από το… δημόσιο ΑΠΕ, ο Άρης ανεβάζει φωτογραφία στο twitter με υβριστικά συνθήματα γραμμένα με μαρκαδόρο, έξω από το σπίτι του και κατηγορεί τα “τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ”. 

*** Να κάνει ο γνωστός ιταλός δημοσιογράφος ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter “Συνωμοσία των Πυρήνων των Μαρκαδόρων” και να ποστάρει: “Πορτοσάλτε ξέρουμε που μένεις“.

 *** Το θετικό είναι ότι πλέον ο καθένας μας μπορεί να γίνει διάσημος. Κάνεις στο Twitter ένα ψεύτικο λογαριασμό, ανεβάζεις hoax, το παίρνει ο ΣΚΑΙ, το κάνει είδηση.  

*** Πόσα άραγε να πήρε από την Κουμουνδούρου ο Γαβράς για να διαψεύσει το θάνατό του; Δε νομίζω μόνο τα 0,60 ευρώ. Χωρίς ντροπή.

*** Ο Τσίπρας έκανε ανασχηματισμό για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και την αύξηση του κατώτατου. Αλλά ο κόσμος δε γελιέται, ψοφάει για μεταρρυθμίσεις.

*** Πάει πάλι να κοροιδέψει τον κόσμο ότι προοδευτικό είναι η προστασία των εργαζομένων κι όχι η ελαστικότητα της εργασίας και τα 12ωρα. 

*** Σε άλλα νέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε στα μέλη της ΟΝΝΕΔ πώς ο δεξιός Μαουρίσιο Μάκρι έριξε την Αργεντινή στα νύχια του ΔΝΤ. Μάλλον, γράψτε λάθος… απλά παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ.

*** Κάνεις θερμή χειραψία, μετά από λίγο σου λέει ότι είναι υπέρ της αριστείας και μετράς διακριτικά κάτω από το τραπέζι τα δάχτυλα του χεριού σου.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

5299770

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

«Παραποιούνται οι δηλώσεις μου», δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη – Πρωταγωνιστούσε στον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού»

Αστεριάδου

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη – Πρωταγωνιστούσε στον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού»

«Καλό ταξίδι Ιφιγένεια», έγραψε σε ανάρτησή του ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιάννης Κακλέας