Newsroom

Newsroom

Ο γιατρός, πρώην σύντροφος της 44χρονης Ειρήνης μιλάει πρώτη φορά για το θάνατο της

Οι έρευνες γύρω από τα αίτια θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από της Αιτωλοακαρνανία συνεχίζονται με το γιατρό που φημολογείται πως διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του η 44χρονη να σπάει για πρώτη φορά την σιωπή του.

5a5f04af1dc52457538b45b0

Μιλώντας χθες, στο Star ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι καθαρός και δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ορθοπεδικός.

Ο γιατρός, που έχει ιατρείο στο κέντρο του Μεσολογγίου επέστρεψε και πάλι στα καθήκοντά του και τους ασθενείς του

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας από την πλευρά της όρισε δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες καθώς επιμένουν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής μετά την νεκροψία που διεξήγαγε.

«Υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά που δεν συνάδουν με την χειροτεχνία της αυτοκτονίας, οδηγούν στην ανθρωποκτονία και μάλιστα με δόλο. Τι έγινε με το κινητό της και πώς συνάδει να θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή της και λίγο πριν να παίρνει γλυκά για την γιορτή της κόρης της;», λέει στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Το περίεργο SMS και τα 100.000 ευρώ

Στο μεταξύ, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας, έλαβε ένα SMS που δίνει άλλη τροπή.

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», του έγραψε ο αποστολέας και κατονόμασε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Στο ίδιο μήνυμα αποκαλύφθηκε ότι η 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό πρώην σύντροφό της 100.000 ευρώ.

«Λάβαμε ένα μήνυμα, το έχω στείλει στην ασφάλεια που έλεγε την Ειρήνη την έφαγε ο τάδε ο γιατρός μαζί με μια φιλενάδα του Ρωσίδα. Της πήραν 100.000 ευρώ και την έβγαλαν από τη μέση», δήλωσε ο Κώστας Σπύρου.

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης το οποίο φαίνεται πως αποτελεί «κλειδί» στην υπόθεση και θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…