Newsroom

Newsroom

Ο Γεραπετρίτης «αποκάλυψε» ανασχηματισμό, ο Πέτσας τον διέψευσε

Κυβερνητικό αλαλούμ...  με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αδειάζει τον υπουργό Επικρατείας

5011152

Δεν προλαβαίνει να «ανοίγει και να κλείνει» μέτωπα ο Σ. Πέτσας που δεν του έφτανε το σκάνδαλο με τη χρηματοδότηση στα ΜΜΕ, είναι και υποχρεωμένος να τρέχει και να αδειάζει κορυφαίους υπουργούς μήπως και καταφέρει να περισώσει την εικόνα της «ενιαίας» κυβέρνησης.

Μαρτύρησε ουσιαστικά το επικείμενο ανασχηματισμό ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, σε ερώτηση για τον ανασχηματισμό ανέφερε: «όπου χρειάζεται θα γίνουν οι αναγκαίες οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές, δεν χρειάζεται σαρωτική αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης για έναν λόγο: Θεωρούμε ότι σε μεγάλο βαθμό έχει επιτύχει». Εξάλλου, στο τακτικό υπουργικό συμβούλιο -«μεγάλη κατάκτηση της Δημοκρατίας» το χαρακτήρισε- εγκρίνονται όλες οι δράσεις των υπουργείων, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα συνθετικό σχέδιο.

Στην ίδια γραμμή και δημοσίευμα του «Βηματοδότη» που επικαλείται άλλες πηγές και αναφέρει ότι ο ανασχηματισμός θα είναι κάτι παραπάνω από διορθωτικός και θα επιφυλάσσει εκπλήξεις. 

Διάψευση από τον Πέτσα

Στον αντίποδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα σενάρια ανασχηματισμού για τα οποία έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας. 

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου και απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα όσα άφησε να εννοηθούν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…