Ο βήχας και ο έρωτας (του Λοβέρδου) δεν κρύβονται…

Ο Λοβέρδος είναι η πολύφερνη “νύφη” η οποία εγγυάται σίγουρες αποδόσεις στη δεξαμενή της Δεξιάς στις επικείμενες εκλογές.

loverdos 15

Ότι ο Μητσοτάκης και το σύστημα στηρίζει τον Λοβέρδο στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν είναι δα και κάποιο επτασφράγιστο μυστικό. Ο Λοβέρδος είναι η πολύφερνη “νύφη” η οποία εγγυάται σίγουρες αποδόσεις στη δεξαμενή της Δεξιάς στις επικείμενες εκλογές. Το τρισκατάρατο σύστημα της απλής αναλογικής φοβίζει. Διότι σου λέει κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν είναι ο φίλος κι αδερφός Λοβέρδος στα πράγματα του ΚΙΝΑΛ (που θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ, θα υπερδιπλασιάσει τις ψήφους του και θα εκδικηθεί τον … συμμορίτη Τσίπρα), μπορεί να έχει πρόβλημα η χώρα που “αλλάζει και ακμάζει” υπό τη φωτισμένη καθοδήγηση του μεγάλου τιμονιέρη Κυριάκου.

Υπολογίζουν εκεί στην δεξιά πολυκατοικία και στα επιτελεία των κρατικοδίαιτων μεγαλοχορηγών του Μητσοτάκη ότι με τον Λοβέρδο δεδομένο, έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους για την επόμενη τετραετία. Υπολογίζουν, σχεδιάζουν και προσέχουν για να έχουν. Αλλά τότε γιατί ξορκίζουν την “προοδευτική διακυβέρνηση”, τί φοβούνται; Φοβούνται μην τύχει και στραβώσει το πράγμα και μείνει ο γάμος στα χαρτιά. Ο γάμος θα είναι win-win. O Λοβέρδος θα τσοντάρει το καθεστώς Μητσοτάκη με την ελπίδα – ή μάλλον τη βεβαιότητα – ότι η … “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη θα τον αποκαταστήσει. Από υπόδικος στο σκάνδαλο Novartis δε θα γίνει κατάδικος αλλά πάλλευκη περιστερά που θα σουλατσάρει στους διαδρόμους του Μαξίμου. Δεν έχει πρόβλημα ο Κυριάκος αν η “νύφη” είναι …προβληματική, αν έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, αν μπάζει το βιογραφικό της. Έχει προίκα η λεγάμενη κι αυτό του αρκεί για να ακμάζει ο ίδιος. Ο γάμος θα είναι υπέρλαμπρος με την επιμέλεια της Zeus + Dionne, και ο μικρός αδελφός της “νύφης” θα τσιρίζει: “Γαμπρέ τη λιγουρεύεσαι;”!!!

Όσο για τους Μητσοτακιστές οπαδούς – και κάργα αντι-ΣΥΡΙΖΑ – αυτοί θα τραγουδούν ενθουσιασμένοι:

“Τις πιο ωραίες Κυριακές με λεμονάδες σπιτικές τις έχουμε δροσίσει, με τον Κυριάκο αρχηγό και τον Λοβέρδο κυνηγό γιατ’ ήσουνα ΚΙΝΑΛ και εγώ με χωρισμό σ’ είχα φοβίσει…” (Για την παράφραση ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από την στιχουργό)!!!    . 

Αλλά και ο Λοβέρδος δεν κρατιέται να σύρει το χορό του Ησαΐα με τον εκλεκτό της καρδιάς του. Τί κι αν το νυφικό του κρεβάτι γίνει το κρεβάτι του Προκρούστη για την παράταξη που θέλει να εκπροσωπήσει. Άρχισε να στέλνει τα προσκλητήρια στο δεξιό ακροατήριο να τον στηρίξουν διότι λέει “θα οργανωθεί μια προσέλευση Συριζαίων για να μη βγει (ο ίδιος)” ΕΡΤ, 8/11. 

Από κοντά και οι δημοσιογραφικοί κράχτες οι οποίοι εκθειάζουν τη φερεγγυότητα της “νύφης”. Ο ΣΚΑΪ και ο Πρετεντέρης έχουν ήδη εκλέξει αρχηγό τον Λοβέρδο. Ωστόσο εκείνος που σπάει το κοντέρ είναι ο Θεοδωρόπουλος στην Καθημερινή (20/11). Σε άρθρο του με τίτλο “Οι μεγαλοϊδεάτες και ο Λοβέρδος”, αφού αποδομεί Καστανίδη, Ανδρουλάκη και Παπανδρέου, καταλήγει:
“Θα ξεχωρίσω τον Ανδρέα Λοβέρδο. Είναι ο μόνος τον οποίο καταλαβαίνω… Αναγνωρίζει την ηγεμονία της Κεντροδεξιάς και προτείνει τη συνεργασία στο μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει, θα διακριθεί από την Κεντροδεξιά σε έναν αγώνα ισορροπιών και αποχρώσεων. Δύσκολος ρόλος, όμως ρόλος κοινοβουλευτικού ηγέτη. Οι ανταγωνιστές του αυτό το μεταφράζουν σε υποταγή στον Μητσοτάκη. Όσοι όμως ενδιαφέρονται για τη δημοκρατία και όχι για το μέλλον της Κεντροαριστεράς δεν μπορούν παρά να συμφωνήσουν μαζί του”. 

Σαφέστερα δε γίνεται. “Μητσοτάκης – Λοβέρδος: Love for ever”!!!

ΥΓ: Εκατό  πανεπιστημιακοί με κοινή τους δήλωση στηρίζουν τον Λοβέρδο. Δικαίωμά τους. Κάποιοι απ’ αυτούς προωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μηνύματα των “Φίλων της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη και ΝΔ”. Ένα από αυτά: “Τσίπρας, ο βαρκάρης του υποκόσμου”… Πρόκειται για Μητσοτακιστές που θαμπώθηκαν από τον …ήλιο του ΠΑΣΟΚ ή πρώην πασόκους με απλωμένη την… δεξιά χείρα; !!!    
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

ιάσονας τροχαίο

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

Το δικαστήριο αυτή τη στιγμή έχει διακόψει για να αποφασίσει επί του ελαφρυντικού και να…

Καλλιάνος: Η απάντηση του καθηγητή αγγειοχειρουργικής για τον πατέρα του – «Η εισαγωγή ασθενών στην ΜΕΘ διέπεται από ιατρικούς κανόνες»

6084787 1

Καλλιάνος: Η απάντηση του καθηγητή αγγειοχειρουργικής για τον πατέρα του – «Η εισαγωγή ασθενών στην ΜΕΘ διέπεται από ιατρικούς κανόνες»

«Όλοι οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας, που είχε ο αποθανών»,…

Άγριος καυγάς σε σχολείο στις ΗΠΑ: Εκπαιδευτικός γρονθοκόπησε μαθητή που τον είπε «νέγρο» (video)

CropImage 26

Άγριος καυγάς σε σχολείο στις ΗΠΑ: Εκπαιδευτικός γρονθοκόπησε μαθητή που τον είπε «νέγρο» (video)

O 27χρονος αναπληρωτής είναι αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες, που περιλαμβάνουν ξυλοδαρμό, απειλή και επίθεση σε…

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο με έναν 31χρονο νεκρό στην Ελευσίνα – 17χρονος σκοτώθηκε στη Σκιάθο (video)

τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο με έναν 31χρονο νεκρό στην Ελευσίνα – 17χρονος σκοτώθηκε στη Σκιάθο (video)

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεαρό νεκρό και έναν τραυματία στην Ελευσίνα - 17χρονος νεκρός σε…