Ο Άδωνης χαίρεται για τον Φρούζη τη μέρα που η Novartis πληρώνει για το σκάνδαλο στην Ελλάδα

Αν είναι δυνατόν: Δικαστήριο έκρινε ως «προσωπικά δεδομένα» τα mail που είχε αποκαλύψει το Documento και αποδεικνύουν τις σχέσεις του νούμερο ένα κατηγορούμενου στην Ελλάδα για το σκάνδαλο Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ναι καλά διαβάσατε και δεν είναι αστείο. 

4933103 1

Πρόκειται για email τα οποία είχε δημοσιοποιήσει το Documento το καλοκαίρι του 2018 και τα οποία αποδείκνυαν τη φιλική σχέση μεταξύ Μητσοτάκη και Φρουζή. Μία σχέση η οποία ξεκινούσε από τις πολιτικές συμπάθειες και έφτανε έως τη διοργάνωση δείπνων με αφρώδη οίνο για χάρη του αρχηγού της ΝΔ. Με λίγα λόγια ο σημερινός πρωθυπουργός, εμφανίζεται να έχει κατά το παρελθόν σχέσεις με ένα πρόσωπο στο οποίο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο της Novartis από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι τα email αυτά αφορούσαν σε προσωπικά δεδομένα και απέρριψαν την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης και της εξύβρισης. Κάτι το οποίο είναι ακατανόητο. Πως είναι δυνατόν η συνάντηση ενός πολιτικού προσώπου με ένα πρόσωπο το οποίο πρωταγωνιστή σε ένα οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο για το οποίο η Novartis Hellas θα καταβάλλει στο αμερικανικό Δημόσιο περί τα 315 εκατομμύρια να θεωρείται προσωπικό δεδομένο; Ουσιαστικά η δημοσιοποίηση των email αυτό που αποδεικνύει είναι η σχέση ενός πολιτικού προσώπου με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν αφορά σε κάποια συνάντηση του κ. Φρούζη με έναν φίλο του που δεν έχει θεσμική ή πολιτική ιδιότητα.

Το πλέον παράξενο είναι ότι για την απόφαση υπέρ του Φρουζή πανηγυρίζει στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Ένας υπουργός δηλαδή πανηγυρίζει υπέρ ενός προσώπου στο οποίο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο Novartis. Οι συμπάθειες του Αδώνιδος δεν κρύβονται ενώ πλέον δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή: Documentonews.gr 

Μίλτος Τεντόγλου: «Το καλοκαίρι θα κάνω καλύτερη επίδοση στον κόσμο και χρυσό στο παγκόσμιο»

Μίλτος Τεντόγλου

Μίλτος Τεντόγλου: «Το καλοκαίρι θα κάνω καλύτερη επίδοση στον κόσμο και χρυσό στο παγκόσμιο»

«Τουλάχιστον έδειξα μαχητικότητα. Το πάλεψα γιατί η σεζόν μου τα χάλια και ήμουν άρρωστος» ανέφερε…

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ψεύτικο προφίλ εξαπάτησε θαυμαστή – Απέσπασαν 2.000 ευρώ από νοσηλευτή για να γίνει δήθεν προσωπικός φροντιστής του

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ψεύτικο προφίλ εξαπάτησε θαυμαστή – Απέσπασαν 2.000 ευρώ από νοσηλευτή για να γίνει δήθεν προσωπικός φροντιστής του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμαθε για την απάτη και δήλωσε «σοκαρισμένος».

Χαμντάν Μπαλάλ: Ελεύθερος ο Παλαιστίνιος σκηνοθέτης μετά την επίθεση από τον Ισραηλινό στρατό

Χαμντάν Μπαλάλ

Χαμντάν Μπαλάλ: Ελεύθερος ο Παλαιστίνιος σκηνοθέτης μετά την επίθεση από τον Ισραηλινό στρατό

Ο συνδημιουργός του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ No Other Land, Χαμντάν Μπαλάλ, μαζί με δύο…

Κωνσταντοπούλου στη Λάρισα: Αρνήθηκε χειραψία με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης

Κωνσταντοπούλου

Κωνσταντοπούλου στη Λάρισα: Αρνήθηκε χειραψία με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να παρακολουθήσει την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λάρισα από την…