Newsroom

Newsroom

Ο 10χρονος κακομαθημένος γιος του Ντόναλντ Τραμπ που μεγάλωσε 58 ορόφους πάνω από τη γη

Tο πέμπτο και τελευταίο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ είναι μόλις 10 ετών και το νεαρότερο αγόρι που θα μπει στο Λευκό Οίκο, μετά τον Τζον Τζον Κένεντι.

582a27ba1dc5243d0c8b46d6

Στις 3 τα ξημερώματα της 9ης Νοεμβρίου, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε την ομιλία του μετά την εκλογική νίκη. Δίπλα του στεκόταν ένας καλοχτενισμένος νεαρός, με τέλειο κοστούμι, που έδινε μάχη για να μην αποκοιμηθεί, ανοιγοκλείνοντας υπερβολικά τα μάτια, κάνοντας απεγνωσμένες κινήσεις κούρασης, ενώ χασμουριόταν στα κρυφά.


Στα social media δημιουργήθηκε κίνημα με τίτλο «Είμαστε όλοι Μπάρον Τραμπ». O μικρός γιός του νέου πλανητάρχη έδειχνε εκείνη τη στιγμή να είναι ο πιο ανθρώπινος από όλη τη δυναστεία «The Donald».


Ο 10χρονος Μπάρον Τραμπ μεγάλωσε στον 58ο όροφο του πύργου Τραμπ, με πανοραμική θέα στη Νέα Υόρκη. Εκεί όπου ορδές τουριστών θέλουν να φωτογραφήσουν τον ουρανοξύστη της αυτοκρατορίας Τραμπ, στον οποίο γυρίστηκε η ταινία The Dark Knight Rises το 2011.


Ο Μπάρον έχει στη διάθεσή του τον δικό του όροφο στον πύργο Τραμπ, με συλλογή από ελικόπτερα και μίνι Μερσεντές. «Τον αφήνουμε να παίζει με τη φαντασία του», έχει δηλώσει η Μελάνια, μητέρα του και τρίτη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, στο περιοδικό Parenting. «Μπορεί να κάνει απολύτως ό,τι θέλει, να λερώσει το σαλόνι, να γράφει στους τοίχους. Αν λέτε όχι, συνέχεια όχι σε ένα παιδί, πώς θα γίνει δημιουργικό;» δήλωσε η Μελάνια.


Η Μελάνια πρόσθεσε ότι ο Μπάρον δεν κάνει ό,τι του καπνίσει μέσα στον όροφό του. «Του αρέσει ό,τι είναι λευκό και καθαρό», είπε, χαρούμενη. «Εξωτερικά, είναι ένα μείγμα από εμένα και τον μπαμπά του, αλλά στο κεφάλι του είναι ένας μίνι Ντόναλντ», πρόσθεσε.

Όταν ο Μπάρον ήταν μικρός, ήθελε να είναι σαν τον πατέρα του: επιχειρηματίας φοβερός και τρομερός, καθώς και μεγάλος παίκτης του γκολφ. Αλλά δεν βλέπει παρά σπάνια τον πατέρα του.


«Ο Ντόναλντ είναι πολύ απασχολημένος και περνάει μόνο ποιοτικό χρόνο με τον μικρότερο γιό του. Έχουν μια πολύ όμορφη σχέση, σεβασμό και αγάπη. Όταν φεύγουμε από τη Νέα Υόρκη για να πάμε στο εξοχικό μας στο Παλμ Μπητς, στη Φλόριντα, ο Μπάρον παίζει γκολφ με τον μπαμπά του και δειπνούν μαζί», δήλωσε η Μελάνια στο Parenting.


Σε μερικά χρόνια, όπως είναι φυσικό, όταν μεγαλώσει λίγο ο Μπάρον θα βρεθεί στον κόσμο της τζετ σετ και του Instagram. Στο μεταξύ, είναι ακόμη προ-έφηβος και κάπως σαν χρυσό και άκαμπτο πλουσιόπαιδο, στριμωγμένο στον πύργο του και υποχρεωμένο να πίνει την σοκολάτα του σε χρυσή κούπα.


«Του ετοιμάζω το πρωινό του. Τον συνοδεύω στο σχολείο. Του κάνω το φαγητό του. Περνάω τα απογεύματά μου μαζί του», δηλώνει η μητέρα του, η οποία υποστηρίζει την εικόνα του γιού της με κοστούμι. «Τι να κάνω; Δεν του αρέσει να ντύνεται με ρούχα τζόκινγκ», δήλωσε στο ABC News.









Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει