Newsroom

Newsroom

Νίκος Κιουτσούκης: Τιμή μου που με διέγραψαν από τη ΝΔ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ προχώρησε στη διαγραφή του συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Νίκου Κιουτσούκη για «αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά». Όπως…

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ προχώρησε στη διαγραφή του συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Νίκου Κιουτσούκη για «αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά».

Όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Κιουτσούκης «ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος».

Ο Ν. Κιουτσούκης που ήταν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ δήλωσε «Είναι τιμή μου που με διέγραψαν, για τις αξίες που υπερασπίζομαι εδώ και 35 χρόνια και γιατί υπερασπίζομαι τα δίκαια των εργαζομένων».

«Οι συνοπτικές διαδικασίες της διαγραφής μου δείχνουν πως αισθάνονται τη Δημοκρατία, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης και καταλήγει «Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα θα συνεχίζει να μάχεται για την ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.