Νέο δημοσίευμα «κόλαφος» για την… Κυβέρνηση του 112

«Στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών στη Ρόδο, η οργή για την κυβέρνηση αυξάνεται στην Ελλάδα» γράφει χαρακτηριστικά σε άρθρο της για τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα, η γερμανική εφημερίδα Neues Deutschland.

5937644 1

«Φόβος, αναταραχή και αβεβαιότητα είναι μερικά από τα συναισθήματα που περιγράφουν την κατάσταση των κατοίκων της Ρόδου, που αναγκάστηκαν να δουν το νησί τους να καίγεται για περισσότερες από δέκα ημέρες χωρίς καμία βοήθεια από την πολιτεία», γράφει χαρακτηριστικά σε άρθρο της για τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα, η γερμανική εφημερίδα Neues Deutschland.

Το βερολινέζικο έντυπο, Neues Deutschland. το οποίο έχει τίτλο στο άρθρο του, «Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα: Δεν αρκεί η εκκένωση», σημειώνει σε δημοσίευματ του με έμφαση ότι «ο κόσμος παραπονέθηκε για έλλειψη πυροσβεστικής, υποδομών και βασικών ειδών διατροφής. Δεν μπορούσες παρά να βασιστείς στους άλλους νησιώτες, που άνοιξαν τα σπίτια τους και διέθεσαν τα αυτοκίνητά τους».

Η Neues Deutschland ακολούθως, ανεβάζει τους τόνους της κριτικής της αναφερόμενη στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και την πολιτική των εκκενώσεων (μέσω του 112):

«Η επανεκλεγείσα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε επανειλημμένα την κλιματική αλλαγή ως κύρια αιτία. Βέβαια, λίγοι το αμφισβητούν αυτό, αλλά δεν απαντά στο ερώτημα γιατί δεν μπορούσε να περιοριστεί η έκταση της καταστροφής».

 

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…