Νέες καταγγελίες του πατριού του δεκάχρονου που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης δεκάχρονου από τρία παιδιά μεγαλύτερης τάξης στον Βόλο.

581c5cba1dc52496228b49c6

Όπως γράφει σήμερα το protothema.gr ο πατριός του μαθητή, αστυνομικός στο επάγγελμα, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά από τη μελαγχολική συμπεριφορά και την ασυνήθιστη επιθετικότητα του γιού του. Μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον δεκάχρονο, ο πατριός έμαθε την αλήθεια και κατήγγειλε το περιστατικό.

Όπως λέει στο protothema.gr ο πατριός του δεκάχρονου, η πρωτοβάθμια εκπαίδευση έδειξε πλήρη αδιαφορία σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. «Καταγγέλλω την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για εγκληματική ενέργεια. Παρόλο που τους ενημέρωσα για το περιστατικό, αυτοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Δεν συγκινήθηκαν καθόλου. Ενημερώθηκαν οι προϊστάμενοι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Βόλου από τις 25 του μήνα και η αδιαφορία τους ήταν μεγάλη. Δεν πήγα να βρω κανέναν από τους άλλους γονείς των παιδιών για αυτό που έκαναν στο παιδί μου γιατί θα κινηθώ νομικά και αυτό είναι το σωστό», αναφέρει. Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, ο πατέρας υποστήριξε στην Αστυνομία ότι συμμαθητές του γιου του στο δημοτικό σχολείο τον κακοποίησαν σεξουαλικά με ένα κατσαβίδι.

Στο μεταξύ, η ιατροδικαστής που εξέτασε τον δεκάχρονο επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν στοιχεία ενδεικτικά σεξουαλικής κακοποίησης με αντικείμενο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά ανάλογο περιστατικό, ενώ επέστησε την προσοχή, διότι όπως εξήγησε είναι πολύ πιθανό τα παιδιά-θύτες να έχουν επίσης πέσει θύματα από τον περίγυρό τους.

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…