Newsroom

Newsroom

Nέα στοιχεία για τον θάνατο βρέφους στην Κω-Εντοπίστηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του πατέρα (video)

Το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν σήμερα, Δευτέρα (22/4) οι γονείς του βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό στην Κω από τους γονείς του.

vrefos moro 1 radiolasithi.gr

Συγκλονίζει η υπόθεση θανάτου του βρέφους στην Κω. Οι γονείς του παιδιού έχουν συλληφθεί και αύριο (Δευτέρα 21/4) πρόκειται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ ιατροδικαστής θα εξετάσει και το 2χρονο αδελφάκι του βρέφους.

Το ενός έτους κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο της Κω. Νωρίτερα, η μητέρα της είχε διαπιστώσει ότι δεν έχει τις αισθήσεις της και προσπαθούσε να τη συνεφέρει ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Διασώστες του ΕΚΑΒ, έφτασαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε. Του έκαναν ανάνηψη και το διεκόμισαν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν άπεπτες τροφές στο αναπνευστικό του σύστημα, αλλά και εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ζήτησαν περαιτέρω εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου της Κω μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε πως «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης όμως ο ιατροδικαστής που το εξέτασε στην Ρόδο, δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, και έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής. Απεφάνθη, επίσης, ότι οι εκδορές προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα».

Οι γονείς, που συνελήφθησαν, υποστήριξαν ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από κάποιο ατύχημα, είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδελφό της, ηλικίας 2 ετών.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες από το νησί κάνουν λόγο για συχνούς τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν δει τη γυναίκα, με σημάδια κακοποίησης, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Ο άντρας της την κακοποιούσε. Κάποιες φορές την είχαμε δει στη γειτονιά να φέρει και η ίδια κάποιους μώλωπες, σημάδια τα οποία δεν δικαιολογούσε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ένας γείτονας του ζευγαριού είπε: «Είχανε φασαρίες, την κοπέλα την είχα δει πολλές φορές χτυπημένη. Τώρα, αν τη χτυπούσε ή δε τη χτυπούσε, δε γνωρίζω. Δεν τους έβλεπα μαζί συνέχεια. Πιο πολύ την κοπέλα έβλεπα».

Προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός ότι ο πατέρας του βρέφους έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή του. Η μέχρι στιγμής έρευνα έχει δείξει ότι στο κινητό τηλέφωνό του εντοπίστηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας, με τα ευρήματα να έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

 

(φωτο αρχείου)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…