Newsroom

Newsroom

Από πνιγμό λόγω τροφής προήλθε ο θάνατος του βρέφους στην Κω (video)

Εξελίξεις υπάχρουν αναφορικά με την υπόθεση μυστηρίου του θανάτου ενός βρέφους 1 ετών στην Κω κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

vrefos

Λύση στον γρίφο του αιφνίδιου θανάτου ενός βρέφους, μόλις ενός έτους, έδωσε η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Ρόδο καθώς αποκάλυψε ότι το άτυχο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό που είχε καταναλώσει.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός πιθανότατα από τηγανιτές πατάτες που κατανάλωσε, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση, όπως αρχικά είχε διαπιστωθεί λόγω των εκδορών αλλά και τους μώλωπές που είχε στο σώμα του.

 

Θρίλερ στην Κω: Νεκρό μωρό 1 έτους υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες (video)

 

 

Αρχικά οι γιατροί που εξέτασαν χθες το βράδυ το βρέφος στο νοσοκομείο της Κω. όπου το μετέφεραν οι συγγενείς του, εντόπισαν μώλωπες, εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και ύποπτα σημάδια στο κορμάκι του. Γεγονός που τους κινητοποίησε και ειδοποίησαν τις Αρχές. Αναφορικά με τους μώλωπες στο κορμάκι του παιδιού ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι προέρχονταν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, ή από κάποια ατυχήματα.

Οι γονείς ηλικίας 20 και 21 ενός ετών κρατούνται για θανατηφόρα έκθεση. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από 10 άτομα ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας.

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…