Newsroom

Newsroom

Νέα παράταση ως τις 16 Ιουλίου για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Νέα παράταση έως και τις 16 Ιουλίου για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έδωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών. Με…

Νέα παράταση έως και τις 16 Ιουλίου για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έδωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών. Με απόφασή του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, παρατείνεται έως τις 16 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Η ρύθμιση αφορά χρέη που κατέστησαν ληξιπρόθεσμα μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2012 και σε αυτά υπάγονται τα φυσικά πρόσωπα με χρέη έως 10.000 ευρώ και τα νομικά πρόσωπα με οφειλές έως 75.000 ευρώ.

Εντωμεταξύ, με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζανιά, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή της ετήσιας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, για τους υπόχρεους της παρ. 1 του άρθρου 62 του ΚΦΕ, που η υποβολή τους γίνεται χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ, και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, η οποία λήγει στις 2 Ιουλίου 2012, έως και τις 10 Ιουλίου 2012.


Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.