Newsroom

Newsroom

Νέα επίθεση Καρχιμάκη στον Προβόπουλου

Τις υπέρογκες αμοιβές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου καταγγέλλει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης…

Τις υπέρογκες αμοιβές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου καταγγέλλει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης .

Ο κ. Καρχιμάκης ζητά μέσω του twitter από τον κ. Προβόπουλο να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αμοιβές του εν μέσω κρίσης. Όπως αναφέρει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο μισθός του κ. Προβόπουλου μάλλον ξεπερνά τις 25.000 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε τι ανέφερε ο πρώην βουλευτής στο twitter:

«Ποιό είναι το αστρονομικό ποσό που φθάνουν οι αμοιβές του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας μέσα στην κρίση; Μπορεί ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας να απαντήσει ποιο είναι το συνολικό ύψος των αμοιβών του και τι μειώσεις έχει υποστεί; όταν η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών δοκιμάζεται. Ποιός είναι ο συμβολισμός που εκπέμπει σε μια κοινωνία που ζορίζεται και αγανακτεί;

«Είναι πάνω από 24-25 χιλιάδες ευρώ τον μήνα η κάτω; χώρια τα συμβούλια, επιτροπές, κάρτες, έξοδα παράστασης και πιθανές λοιπές παροχές. Αναμένουμε».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.