Μυστήριο με την άγρια δολοφονία 57χρονου στη Φθιώτιδα – Τι εξετάζουν οι αρχές

Τα κομμάτια του παζλ προσπαθούν να ενώσουν οι αρχές και να δώσουν μια λύση στο μυστήριο γύρω από την άγρια δολοφονία 57χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

593e3d191dc524510d8b4593

Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες προσπαθώντας να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον δολοφόνο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αυτό που γνωρίζουν μετά βεβαιότητος οι αστυνομικοί είναι ότι ο δολοφόνος ήταν μαζί με το θύμα στο αυτοκίνητό του και μάλιστα διέφυγε με αυτό, αφού τον δολοφόνησε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα Rover χρώματος γκρι με φιμέ τζάμια. Είναι το αυτοκίνητο του θύματος, με το οποίο φαίνεται ότι διέφυγε ο δολοφόνος, αφού τον σκότωσε.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θύμα και δράστης ταξίδεψαν μαζί από Αθήνα για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου το βράδυ το Σαββάτου, με το αυτοκίνητο του θύματος.

Μάλιστα, το γκρι Rover, αργά το βράδυ του Σαββάτου, εθεάθη στα Καμένα Βούρλα, όπου το θύμα φέρεται να συνέφαγε μαζί με τον δολοφόνο του.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το άγριο έγκλημα έγινε νωρίς τα ξημερώματα από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μέχρι τις 4:00 το πρωί της Κυριακής.

Αυτό που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν μέσα στο γκρι Rover και τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου με τόσο μίσος, ώστε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, αφού εκτός από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και τις μαχαιριές, στη συνέχεια τον πάτησε με το ίδιο του το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έγκλημα αντεκδίκησης, ακόμη και πάθους, διαπιστώνοντας το μένος του δράστη ή των δραστών να επιφέρουν το απόλυτο θανατηφόρο αποτέλεσμα. Το θύμα έφερε 12 μαχαιριές σε κοιλιά και στήθος, μώλωπες στα μάτια, ενώ είχε σημάδια από ρόδες αυτοκινήτου.

Αυτό που ελπίζουν ότι θα δώσει απαντήσεις και θα ρίξει φως στην υπόθεση είναι το κινητό του θύματος το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το πρωί της Κυριακής ένας πολίτης που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου βρήκε τον άτυχο άνδρα. Αυτό συνέβη στις 6:20 το πρωί της Κυριακής στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα “Λεβέντη”.

Όταν πλησίασε, έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ο 57χρονος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε σημάδια από ρόδες αυτοκινήτου στα ρούχα του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο μετέβη το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…