Σιάτλ: Eφηβος σκότωσε συμμαθήτριά του και τραυμάτισε άλλα τέσσερα παιδιά, πριν αυτοκτονήσει (φωτο)

Ευγενικό χαρακτηρίζουν όσοι γνώριζαν τον Τζέιλεν Ρέι Φράιμπεργκ, τον μαθητή που προκάλεσε το μακελειό στο σχολείο του, στο βόρειο Σιάτλ,…

la jaylen ray fryberg 660

Ευγενικό χαρακτηρίζουν όσοι γνώριζαν τον Τζέιλεν Ρέι Φράιμπεργκ, τον μαθητή που προκάλεσε το μακελειό στο σχολείο του, στο βόρειο Σιάτλ, όπου άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να σκοτώσει μία μαθήτρια και να τραυματίσει σοβαρά άλλους τέσσερις, πριν αυτοκτονήσει. Ο Φράιμπεργκ περιγράφεται από τους συμμαθητές του ως ένας δημοφιλής παίκτης του ράγκμπι, που ήταν από τους πρώτους που μετείχε πάντα στις δραστηριότητες του σχολείου του. Ομως, οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν ένα άλλο πρόσωπο. Εκείνο του πληγωμένου εφήβου, που κρύβει μεγάλη οργή μέσα του.

Ο Φράιμπεργκ, που άνοιξε πυρ στην καφετέρια του Λυκείου Μέρισβιλ- Πίλτσακ, έδειχνε την απογοήτευσή του στις αναρτήσεις του στο Twitter την τελευταία εβδομάδα. «Δεν θα διαρκέσει… Ποτέ δε διαρκεί…» ήταν το τελευταίο tweet που έγραψε την Πέμπτη. Τις 3 τελευταίες ημέρες ο ίδιος είχε αναρτήσει πολλά μηνύματα στο Twitter που άφηναν να εννοηθεί ότι περνούσε έναν επώδυνο χωρισμό. «Επρεπε να είχα ακούσει… Είχες δίκιο… Πάντα είχες δίκιο…» έγραψε σε ένα tweet. Σε ένα άλλο έλεγε: «Με διαλύει… Πραγματικά… Γνωρίζω ότι μοιάζω να το ξεπερνώ… Αλλά όχι… Και ποτέ δεν θα μπορέσω να το κάνω…».

Τον Αύγουστο σε ορισμένα μηνύματα που ανήρτησε στο Twitter ο Φράϊμπεργκ εμφανιζόταν οργισμένος. «Θα με νευριάσεις… Και τότε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις θα προκληθούν… και δε νομίζω ότι θα σου αρέσει.. Δεν θα σου αρέσει τι θα συμβεί στη συνέχεια» έγραψε ο ίδιος.

Tην ίδια ώρα ένας μαθητής επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Seattle Times ότι ο Τζέιλεν Φράιμπεργκ «ποθούσε ένα κορίτσι που δεν ήθελε να βγει μαζί του και ότι βρισκόταν ανάμεσα στα πρόσωπα εναντίον των οποίων πυροβόλησε».

s4.reutersmedia.net0_.jpeg
 
s4.reutersmedia.net9_.jpeg
 

s4.reutersmedia.net5_.jpeg

 

s3.reutersmedia.net7_.jpeg

 

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…