Μπουτάρης: Αυτή η πόλη δεν πρέπει να αλλάξει δημοτική αρχή για τα επόμενα πολλά χρόνια (video)

«Να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό που είχε την ευγενή καλοσύνη να έρθει να μας συμπαρασταθεί στην περιπέτεια που περάσαμε» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπουτάρης μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Αλέξη Τσίπρα.

5b07e4c91dc5244a208b45f5

Ο Γιάννης Μπουτάρης αιτιολόγησε την έκφραση του, ότι θα είναι έως τα 100 δήμαρχος: «Όταν λέω ότι θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών, εννοώ ότι αυτή η πόλη δεν πρέπει να αλλάξει δημοτική αρχή για τα επόμενα πολλά χρόνια. Δεν επιτρέπεται να γυρίσουμε πίσω στον σκοταδισμό, στον φασισμό, που δεν παίζει ρόλο αν είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί. Ο φασισμός είναι ένας. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει παράδειγμα δημοκρατικής πόλης, κι όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους μετά.».

Όσο για την επίθεση που δέχθηκε, τόνισε πως κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν οργανωμένη: «Η περιπέτεια αυτή δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ήταν ξεκάθαρα οργανωμένη. Το αντιληφθήκαμε αυτό αμέσως. Δεν ξέρω τι τελικό σκοπό είχαν, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα το αφήσουμε».

Ενώ, για τα τρια άτομα που καταδικάστηκαν για την επίθεση εναντίον του, είπε : «Τα τρία στρατιωτάκια που τιμωρήθηκαν με φυλακή, αυτά είναι παιδικά παιχνίδια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φτάσουμε στην ρίζα, να δούμε από που ξεκίνησε η ιστορία».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.