Ξαναχτυπά ο Μπογδάνος: Ζητά διαγραφή Κύρτσου - «Ο Δένδιας θέλει να ρίξει τον Μητσοτάκη»

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη ΝΔ η τοποθέτηση Μπογδάνου

NewsRoom 13/12/2021 | 15:41

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, «ρωτά» τη Νέα Δημοκρατία πώς γίνεται να ανέχεται τον Κύρτσο μετά τη συνεχή και δριμεία κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση.

Για την ακρίβεια ο Μπογδάνος δεν ρωτά, αλλά «γκρινιάζει» για τη μη διαγραφή του ευρωβουλευτή της ΝΔ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως... «Οφείλω να πω, πως ο @GiorgosKyrtsos μου έχει βάλει τα γυαλιά».

«Οφείλω να πω πως ο @GiorgosKyrtsos μου έχει βάλει τα γυαλιά, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι δεν διαγράφεσαι από τη @neademokratia αν επικρίνεις τη ΝΔ.

Από τη ΝΔ διαγράφεσαι αν επιτίθεσαι κοινοβουλευτικά στο ΚΚΕ την ώρα που ο δελφίνος αναζητά ευκαιρία να καπελώσει τον πρωθυπουργό», αναφέρει αναλυτικά σε σημερινή του ανάρτηση ο Κ. Μπογδάνος.

Ιδιαίτερη σημασία έχει και το γεγονός πως ο Μπογδάνος αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Δένδια έναν... «δελφίνο». Δεν είναι και λίγο ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ να ομολογεί ανοιχτά πως εντός του κόμματος και της κυβέρνησης υπάρχει ζήτημα...«αρχηγού».

Το τελευταίο, αιχμηρό χτύπημα του Κύρτσου ήταν η αναφορά του πως είναι «κομμένος» από την κρατική τηλεόραση, λόγω των «ενοχλητκών» παρεμβάσεων του.  

Στην επίμαχη ανάρτηση του, είχε γράψει:

Στην ΕΡΤ:
Επί σκληρού ΠΑΣΟΚ με βγάζανε.
Επί Σημίτη, Γ.Παπανδρέου με βγάζανε.
Επί Καραμανλή, Ρουσόπουλου, είχαμε συγκρουστεί, με βγάζανε.
Με κόψανε επί Μητσοτάκη!
Τον Σεπτ.2020 ζήτησα βελτίωση συγκοινωνιών λόγω COVID-19.
Τον Απρ.2021 προειδοποίησα για το τσουνάμι θανάτων.
Ασυγχώρητος!