Newsroom

Newsroom

Μουσική, χορός, αφρός και ατελείωτες awesome στιγμές στο πρώτο FOAM party του WOAH της Coca-Cola!

WOAH και Mad στον «αφρό του καλοκαιριού»!

5af16d7c1dc524ed1b8b45bf

Summer Breaking News! Το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Yabanaki Beach στο χώρο SEAESTA, μας περιμένει η πιο φαντασμαγορική έναρξη του φετινού καλοκαιριού! To WOAH, το νέο application της Coca-Cola, σε συνεργασία με το Mad, παρουσιάζουν το πιο awesome FOAM Party της χρονιάς! Αν θες να είσαι κι εσύ εκεί, κατέβασε το WOAH εδώ, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για μία δωρεάν διπλή πρόσκληση! Ο διαγωνισμός ισχύει έως 29.05.2018.

Το WOAH υπόσχεται το πιο εκρηκτικό dance event, με ατελείωτο αφρό και χορό, και τους πιο δυνατούς DJs στα dexx! DJ Young, KID Angelo, DJ Kas, Skaterboi, Navycat, Tony και Mario θα βρίσκονται στο χώρο SEAESTA του Yabanaki Beach, και θα δίνουν τον παλμό με ρυθμούς Trap, Hip-Hop, RnB & House μουσικής. Φυσικά, με άφθονη παγωμένη Coca-Cola!

Το WOAH, το νέο application της Coca-Cola για την πιο συναρπαστική on-the-go διασκέδαση, μάς καλεί να ανακαλύψουμε έναν awesome κόσμο με αποκλειστικά videos, άρθρα και διαγωνισμούς, με ένα μόνο scroll down! Μπες τώρα στον κόσμο του, για να μαθαίνεις πρώτος ό,τι πιο φρέσκο συμβαίνει σήμερα, αλλά και για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό για το πιο awesome Foam party της χρονιάς! Και αν θέλεις να πάρεις μία πρώτη γεύση… μπες εδώ για να δεις το official trailer του party που θα γίνει σίγουρα talk of the town!

Where Only Awesome Happens, αυτή τη φορά στο Yabanaki Beach στις 2 Ιουνίου… Be there!

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.