Newsroom

Newsroom

Μητροπολίτης Πειραιώς: Ο Μαρινάκης χαρακτηρίζεται για την αγάπη του και την ευγένεια του ήθους του

Παλιότερα έχει προκαλέσει σάλο με ρατσιστικές και απάνθρωπες δηλώσεις. Τώρα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εγκαινιάζοντας το νέο MEGA, προέβη σε ένα τραγελαφικό ευχολόγιο για τον Β. Μαρινάκη

5027770 0

Δεν είναι και λίγο να σε «αγιοποιεί» και να σε επαινεί ένας μητροπολίτης που έχει καταφερθεί εναντίον σχεδόν κάθε κοινωνικής κατηγορίας.

Από πρόσφυγες, ομοφυλόφιλους, μέχρι και τον Στίβεν Χόκινγκ έχει απαξιώσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, χαρακτηρίζοντάς τον άθεο και παράλυτο.

Εκτός όμως από χυδαία και προσβλητικά σχόλια , ο σεβασμιότατος όταν το θέλει μπορεί να μιλήσει πολύ «γλυκά και όμορφα…». Φωτεινό παράδειγμα τα σχόλια που έκανε για το νέο mega όπως και για τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ενδεικτικά, σχετικά με την επαναλειτουργία του MEGA δήλωσε πως «εδώ λειτουργεί η καρδιά της δημοκρατίας», ενώ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιφύλαξε το επικό:«Ο ιδιοκτήτης Ευάγγελος Μαρινάκης χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους του»

Διαβάζουμε αναλυτικά στο ekklisiaonline.gr:

«Τις νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το πρόγραμμα του οποίου ξεκίνησε και επίσημα να εκπέμπει από σήμερα το πρωί, εγκαινίασε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ.Ευάγγελος Μαρινάκης μαζί με τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και το διοικητικό προσωπικό του καναλιού.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στην «επαναβίωση ενός μεγάλου καναλιού», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, υπογραμμίζοντας πως «εδώ λειτουργεί η καρδιά της δημοκρατίας. Κάθε μέσο που εξαγγέλλει την είδηση και τη γνώση, είναι ένας πυλώνας Δημοκρατίας, ευστάθειας, λογικής, αντιμετωπίσεως του σοβινισμού, των ακροτήτων, του ρατσισμού, κάθε είδους ανεντιμότητος και ψευδούς κατανοήσεως της πραγματικότητος».

Συνεχάρη τον κ.Μαρινάκη «για την απόφαση που είναι απόφαση ζωής», επισημαίνοντας πως «εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς», προσθέτοντας ότι «γίνεστε ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα».

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την βεβαιότητα πως «οι τηλεθεατές όχι μονό θα ψυχαγωγούνται, αλλά και θα διαφωτίζονται και θα έχουν την δυνατότητα να κατορθώνουν το μεγάλο άθλημα της Δημοκρατίας, που είναι η κριτική των πραγμάτων. Η επίγνωση της ζωής».

Κάνοντας λόγο για «έργο αγαθό», σημείωσε πως ο ιδιοκτήτης κ.Ευάγγελος Μαρινάκης «χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους του», ενώ προτρέποντας όλους τους συνεργάτες, να αισθάνονται μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, εξέφρασε «θερμές ευχές για να αποβεί και πάλι το μεγάλο κανάλι ένας φάρος πολιτισμού, δημοκρατίας και ευστάθειας. Το έχουμε ανάγκη στη ζωή μας για να ενημερωνόμαστε σωστά, γιατί ο ενημερωμένος πολίτης είναι και ένας πραγματικός και αληθινός πολίτης».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…