Newsroom

Newsroom

Μια αγκαλιά γεμάτη “μπουμπούκια” για τη ΝΔ

Τελικά η ΝΔ, είναι μια μεγάλη αγκαλιά. Τόσο μεγάλη που χωράει όλα τα μπουμπούκια της παράταξης, ακόμη και αυτά που…

psomiadis

Τελικά η ΝΔ, είναι μια μεγάλη αγκαλιά. Τόσο μεγάλη που χωράει όλα τα μπουμπούκια της παράταξης, ακόμη και αυτά που έχουν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης. Τρανταχτό παράδειγμα ο επί σειρά ετών Νομάρχης Θεσσαλονίκης και μέχρι πρότινος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Παρόλο που έχει καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη παραμένει μέλος του κόμματος και θα παραστεί κανονικά στο συνέδριο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος θα είναι παρών στο 9ο συνέδριο. «Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται, πρέπει να βγούμε και πάλι στο δρόμο, να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες, να τους πείσουμε πως η σωτηρία της Πατρίδας περνά μεν μέσα από συμπληγάδες, πλην όμως, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς οι ίδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπληρώνει ότι «στο Συνέδριο καλούμαστε να διορθώσουμε τα λάθη μας, μικρά και μεγάλα, τις αδικίες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να κατανοήσει η ηγεσία πως απαιτείται περισσότερη αξιοκρατία και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων, πως επιβάλλεται η ενεργοποίηση ικανών στελεχών που δοκιμάστηκαν και πέτυχαν στο παρελθόν, πως είναι απαραίτητη η εφαρμογή φιλολαϊκών πολιτικών, γιατί ο κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης είναι περισσότερο ορατός από ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τέθηκε σε αργία τον Ιούνιο του 2011, κατηγορούμενος για μείωση προστίμου σε πρατηριούχο, που είχε λάβει χώρα 8 (!!) χρόνια πριν, το 2003. Η ΝΔ όμως ποτέ δεν τον διέγραψε από μέλος του κόμματος. Ακόμη και όταν καταδικάστηκε και κηρύχθηκε επισήμως και αμετάκλητα έκπτωτος του αξιώματός του Περιφερειάρχη στις 23 Μαρτίου του 2013.

Παρόλα αυτα οι επικεφαλής της ΝΔ, δε φαίνεται να πτοούνται. Η νεοδημοκρατική αγκαλιά χωράει τους πάντες, ακόμη και αυτούς που έχουν καταδικαστεί κατά το παρελθόν.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για άλλα μπουμπούκια της ΝΔ, όπως για παράδειγμα ο καταδικασμένος σε ισόβια, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, στον οποίο ανεστάλη απλά η κομματική του ιδιότητα και δεν διαγράφηκε ποτέ.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…