Newsroom

Newsroom

Μεσολόγγι: Τι αποκαλύπτει συγκρατούμενος του κρεοπώλη – «Παραμιλούσε στον ύπνο του, έλεγε, “Τι έκανα…» (video)

Νέα στοιχεία για την υπόθεση στο Μεσολόγγι φέρνει στο προσκήνιο ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη

Μεσολόγγι 3

Σοκάρουν το πανελλήνιο καθημερινά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τα λόγια που αναφέρουν ότι έχει ξεστομίσει ο 51χρονος κρεοπώλης, βασικός ύποπτος της υπόθεσης, να συγκλονίζουν τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Alpha και όσα ανέφερε συγκρατούμενος του 51χρονου, ο κρεοπώλης του είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν θα το βρούνε ποτέ, κάνοντας τους υπόλοιπους κρατουμένους να μην πιστεύουν όσα ακούν, ενώ ένα βράδυ ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης παραμιλούσε στον ύπνο του και φώναζε «τι έκανες ρε μ@@ακα;».

Μάλιστα αποκάλυψε επίσης ότι ο κατηγορούμενος είπε ότι πάνε να του φορτώσουνε φόνο, ενώ ο ίδιος ο συγκρατούμενος τόνισε ότι ο 51χρονος  προσπαθεί να βγάλει όλο το Μεσολόγγι τρελό και ότι ρωτούσε συνέχεια για το πώς είναι οι συνθήκες κράτησης στον Κορυδαλλό.

Μεσολόγγι – Το SMS που «ξεκλειδώνει» την υπόθεση

Έλα άλλο σημαντικό στοιχείο για τις αρχές, σύμφωνα πάλι με τον Alpha, είναι ένα μήνυμα που έστειλε στον Μπάμπη φίλος του και δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Πιο αναλυτικά ο φίλος του 31χρονου ανέφερε ότι «Του έστειλα μήνυμα στις 11:27. Δεν απάντησε ποτέ. Δεν ήθελα να πάει το μυαλό μου στο χειρότερο» , με τη συγκεκριμένη μαρτυρία να ξεκλειδώνει την υπόθεση καθώς έχουν εικόνα σχετικά με το χρονικό περιθώριο της εξαφάνισης.

Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Εξακολουθεί να μην ομολογεί ο κρεοπώλης που κατηγορείται για την εξαφάνιση του Μπάμπη στην πολύκροτη υπόθεση στο Μεσολόγγι, ενώ ακόμα τέσσερα άτομα έχουν μπει στο «κάδρο» των Αρχών για συνέργεια στην υπόθεση, καθώς θεωρούν πως δεν θα μπορούσε ένας άνθρωπος να στήσει όλο αυτό το σκηνικό της εξαφάνισης.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση εξαφάνισης του 30χρονου στο Μεσολόγγι σημειώνοντας:

«Του έχει αποδοθεί ενοχή. Πλέον, έγινε σύλληψη για δολοφονία από πρόθεση και είναι κρατούμενος. Μερικές φορές δεν χρειάζεται κάποιος να ομολογήσει αλλά όταν τα στοιχεία έχουν συλλεχθεί σωστά είναι αδιάσειστα. Μίλησαν οι φίλοι του. Αυτό που απασχολεί είναι το πού βρίσκεται το πτώμα του άτυχου αυτού παιδιού ώστε να δοθεί και τους γονείς του. Το μέρος εκεί είναι όλο βάλτος. Αν είναι εκεί μπορεί και να μη βρεθεί ποτέ. Δεν ισχύει πως το όταν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα».

Στην ίδια εκπομπή αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορη Λέων, που ανέφερε πως επειδή η σορός μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό ίσως να βρίσκεται σε περισσότερη αποσύνθεση.

«Υπάρχει μία δυσκολία στο να βρούμε τον τρόπο που έγινε ένα έγκλημα. Εάν όμως έχουμε μία σωστή διαδικασία από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως ηλεκτρονικά στίγματα, δένει μία υπόθεση, προφανώς μπορεί να αποδοθεί κατηγορία.

Επειδή η περιοχή είναι πολύ δύσκολη, υπάρχει μία δυσκολία ακόμα και εάν βρεθεί η σορός. Επειδή μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό, θα είναι σε περισσότερη αποσύνθεση. Μπορεί να βρεθεί σε πολύ κακή κατάσταση. Υπήρχαν μήπως συνεργοί; Ακόμα και ένα τμήμα σορού να βρούμε μπορούμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις».

Μάλιστα, ανέφερε πως πιθανότητα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί.

Οι δηλώσεις Μπαλάσκα – Λέων για Μεσολόγγι

Μεσολόγγι – «Καλά προετοιμασμένος ο κρεοπώλης»

Το απόγευμα της Πέμπτης, οι Αρχές κάλεσαν την οικογένεια του Μπάμπη για ενημέρωση. Όπως τους είπαν, δεν ομολόγησε τίποτα.

Όπως αναφέρει το Mega, ακολουθεί την ίδια στάση από το βράδυ της Τετάρτης, όπου και κλήθηκε για νέα κατάθεση.

Κατά την ολονύχτια κράτησή του στο ΑΤ Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί του παρουσίασαν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, όπως υλικό από κάμερες και καταθέσεις από άτομα του δικού του φιλικου περιβάλλοντος.

Ο κρεοπώλης επέμενει να τα αρνείται όλα και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν αστυνομικές πηγές, είχε βάλει την «κασέτα» και προσπαθούσε να τους βγάλει όλους τρελούς!

Οι αστυνομικοί αρχικά ρώτησαν τον κρεοπώλη για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που έστειλε το βράδυ της εξαφάνισης, όπως διαπιστώθηκε και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και όπως παραδέχθηκαν και φίλοι του, με τους οποίους επικοινώνησε. Ο κρεοπώλης θέλησε να διαψεύσει τα πάντα καθώς έλεγε με ότι δεν επικοινώνησε με κανέναν και όποιος το ισχυρίζεται αυτό, λέει ψέμματα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν πλάνα από κάμερα που τον είχε «πιάσει» να πηγαίνει σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που υποστήριξε ότι ακολούθησε στην προανάκριση, είπε ότι δεν ήταν εκείνος στο βίντεο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο ζητούσε να μάθει πως είναι οι συνθήκες στον Κορυδαλλό, όπως δήλωσαν συγκρατούμενοι του, με τον κρεοπώλη να απαντά «όχι δεν ρώτησα, σας είπαν ψέματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Ραγδαία επιδείνωση από το Σάββατο – Πού θα χιονίσει

Λεκάκη: H ξαφνική αποχώρηση κατά τη διάρκεια δηλώσεων της Σταυροπούλου – «Τι ωραία που τα λέει» (video)

Τσαφούλιας για μεταμόρφωση Βλάχου: «Έχασε 10 κιλά μυϊκής μάζας, έμαθε ιππασία και να παίζει λύρα» (Εικόνες/ Βίντεο)

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.