Μεσολόγγι: Κραυγή αγωνίας από τη μάνα του 31χρονου – «Αν έχει λίγο ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου» (video)

Συγκλονιστικές στιγμές έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι, με τη μάνα του 31χρονου Μπάμπη να θέλει απλά να της πούνε που είναι το παιδί της

Μάνα 31χρονου

Με γοργό ρυθμό τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον εισαγγελέα νωρίτερα να ζητάει την κράτηση του 51χρονου κρεοπώλη και να εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μάλιστα, όπου πήγαν τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, βρέθηκε και η οικογένεια του 31χρονου, με τη μητέρα του Μπάμπη να μιλάει στην κάμερα του STAR και να ζητάει απλά από τον 51χρονο να της πει που είναι το παιδί της, με τα λόγια της να συγκλονίζουν τους πάντες.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι – Κραυγή αγωνίας από τη μάνα του 31χρονου

Πιο συγκεκριμένα η μητέρα του Μπάμπη ανέφερε: «Παντού ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα. Τι να πω, αν δεν μιλήσει αυτός. Απλά να μιλήσει, αν έχει λίγο ψυχή μέσα του. Να πει πού έχει το παιδί μου. Να το βρω. Δεν ζητάω κάτι άλλο.

Ποια είναι τα 4 στοιχεία τα οποία «καίνε» τον κρεοπώλη – Οι αντιφάσεις και το διαφορετικό δρομολόγιο

Συνεχίζονται να τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από την έρευνα για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον εισαγγελέα νωρίτερα να ζητάει την κράτηση του 51χρονου κρεοπώλη και να εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο έπρεπε να υπάρξουν τέσσερα στοιχεία τα οποία ουσιαστικά «καίνε» τον κρεοπώλη και τον δείχνουν ως βασικό ύποπτο γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου πριν από δυο εβδομάδες.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι – Τα τέσσερα στοιχεία που «καίνε» τον 51χρονο κρεοπώλη

Πρώτο και κύριο είναι οι πολλές αντιφάσεις που έχει έρθει ο 51χρονος, καθώς στις καταθέσεις τους όσα έχει πει έχουν έρθει σε κόντρα με τα αποτελέσματα των ερευνών, κάνοντας τη θέση του ακόμα χειρότερη. Κλασσικό παράδειγμα είναι ο ισχυρισμός ότι ο Μπάμπης τον κάλεσε εκείνο το βράδυ, ενώ στην πραγματικότητα έγινε το αντίθετο.

Δεύτερο στοιχείο είναι ότι μέσω καταθέσεων είχε αναφέρει ότι έκανε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο εκείνο το βράδυ, με τις κάμερες και το υλικό των αρχών να δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Τρίτο και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των ημερών ο κρεοπώλης ήρθε σε επαφή με αρκετά γνωστά του άτομα, στα οποία αποκάλυψε πράγματα που τον «καίνε» και τον δείχνουν ως βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του Μπάμπη, με τα άτομα αυτά να τα μεταφέρουν στις αρχές.

Τέταρτο, ο ίδιος είχε πει ότι δεν είχε μαζί του κινητό εκείνο το μοιραίο βράδυ, με τις αρχές οδηγούνται τελικά στο συμπέρασμα ότι το είχε μαζί του αλλά ήταν κλειστό και άνοιξε στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Ειδήσεις σήμερα

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους