Μελισσανίδης σε παίκτες: Φέτος είναι η χρονιά μας

Τη στήριξη και την πίστη του στην ομάδα θέλησε να δείξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγο πριν ξεκινήσει ο Αγιασμός στα Σπάτα, βρέθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

NewsRoom 19/07/2017 | 16:41

O Δημήτρης Μελισσανίδης  επεσήμανε στους «κιτρινόμαυρους» πως φέτος είναι η χρονιά τους και μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, καθώς έχουν την καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

«Πρώτα απ όλα θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα. Θέλω όλοι να βοηθήσετε ώστε να νιώσουν ωραία σε αυτό το κλαμπ. Τους στόχους αυτής της ομάδας τους γνωρίζετε όλοι. Όπως και το μέγεθος του κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε.

Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της. Φέτος, όμως, είναι η χρόνια μας. Αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Σας το λέω εγώ! Τα πάντα μπορούμε να πετύχουμε! Και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά! Να ξέρετε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και εσείς πρώτοι πρέπει να πιστέψετε! Έχουμε την καλύτερη ομάδα!

Σας εύχομαι καλή χρονιά. Μακάρι ο Θεός να σας προστατεύει και να έχετε όλοι την υγεία σας. Από εκεί και πέρα σε ό,τι πρόβλημα τυχόν έχετε η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας το λύσει. Καλή χρόνια με επιτυχίες για την ομάδα μας και τον κόσμο μας».