Newsroom

Newsroom

Μεγαλοξενοδόχοι στη Χερσόνησο καταπατούν την παραλία, μπαζώνουν τη θάλασσα και έκλεισαν με πόρτα δρόμο

Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρούν πολίτες από τη Χερσόνησο, μέσω του Candianews. Δυο μεγαλοξενοδόχοι της περιοχής καταπάτησαν την παραλία και τον αιγιαλό, μπαζώνουν ακόμα και τη θάλασσα, έκλεισαν τον παλιό δρόμο και σύντομα τα μπαζώματα θα φτάσουν μέχρι και δυο ρωμαϊκές δεξαμενές που υπάρχουν σε μερικά μέτρα απόσταση από τις παράνομες εργασίες!

59bf83271dc5242e668b473d

Οι φωτογραφίες είναι από την περιοχή Δράπανο ανάμεσα Χερσόνησο Σταλίδα, εκεί όπου δυο μεγάλα και γνωστά ξενοδοχεία της Κρήτης κτίζουν, καταπατώντας την παραλία και μπαζώνοντας δημόσιους χώρους, σύμφωνα με τις καταγγελίες των πολιτών.

Ήδη έχουν κλείσει την πρόσβαση προς την θάλασσα, έχουν μπαζώζει το παλιό μονοπάτι που υπήρχε και επικοινωνούσε η Σταλίδα με τη Χερσόνησο.

Μπροστά από το ένα ξενοδοχείο βρίσκονται δυο ανοικτές ρωμαϊκές δεξαμενές που φαίνεται ότι σύντομα θα μπαζωθούν κι αυτές, καθώς τα μπαζώματα έχουν φτάσει μερικά μέτρα από αυτές…

Έχει μπαζωθεί η θάλασσα όπως φαίνεται στη μία φωτογραφία και το περιβάλλον έχει αλλοιωθεί.


Τα θαλάμια των χταποδιών έχουν εξαφανισθεί.

Όπως καταγγέλλουν οι πολίτες, για τις απίστευτες παρανομίες δεν μιλάει κανείς. Ούτε ο Δήμος Χερσονήσου, ούτε η Κτηματική Υπηρεσία, που κάνουν ότι δεν βλέπουν τί συμβαίνει…

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται το μονοπάτι που υπήρχε και τώρα έχει μπαζωθεί, διακρίνεται η πόρτα με λουκέτοπου έχουν τοποθετήσει οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και δεν μπορεί κάποιος να περάσει, ενώ φαίνονται και οι ρωμαϊκές δεξαμενές.


Μπροστά στο κέρδος δεν αντιστέκεται τίποτα!”, αναφέρουν οι πολίτες στην καταγγελία τους.

πηγή:candianews.gr